HIT! Milena Dravić i Bred Pit su sarađivali pre više od tri decenije! Naša slavna glumica je i tada znala da će on biti svetska zvezda! A EVO ŠTA je on mislio o njoj!

Bred Pit već decenijama je jedan od najvećih holivudskih glumaca, ali malo ko zna da je davne 1988. godine igrao u filmu „Tamna strana Sunca“ zajedno sa našom filmskom divom, Milenom Dravić, koja je tumačila lik njegove nepokretne majke Emili.

Pročitajte još SULEJMAN VELIČANSTVENI slavi 10 GODINA od PREMIJERE, a evo GDE je danas i ŠTA radi čuvena HUREM SULTANIJA – Merjem UZERLI! Fanovi ne mogu…

Film je snimljen u režiji nedavno preminulog Bože Nikolića, a Bred Pit je za ulogu Rika, izabran u krugu od 400 kandidata u Americi.

U ovom ostvarenju Bred Pit igra mladića Rika Klejtona koji pati od retke bolesti kože, gde se uči važnim životnim lekcijama. Majku mu glumi Milena Dravić, pored koje se od ostalih naših glumaca pojavljuju i Gorica Popović, Sonja Savić, kao i mnogi drugi.

Pročitajte još HIT! Serija BUNAR – Glumac Igor Đorđević otkrio gde je našao inspiraciju za scenario! EVO i ZAŠTO je morao da ode iz Beograda!

Gorica Popović glumila je kućnu pomoćnicu Ninu, a prisetila se nedavno saradnje sa danas slavnim glumcem na početku njegove karijere:

– Bio je mlad, mršav i kao neko pilence, ali i tada je bio veliki profesionalac. Odigrao je sjajno tu ulogu dečaka koji ne sme da se izlaže sunčevim zracima. Došao je da se leči kod nekog našeg travara, a tu je pronašao i ljubav.

Pročitajte još HIT! PEVAČICA – Milica Pavlović otkrila KAKO je dobila glavnu ulogu u seriji! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Posle smrti Milene Dravić, reditelj Nikolić otkrio je kako je ona, kao tada najveća zvezda bivše Jugoslavije, prihvatila mladog američkog glumca.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Ekipa serije otkriva sve o NOVOJ telenoveli! EVO KO su novopečeni bogataši, doktor i veroučitelj!

– Žao mi je da to kažem, ali se neće više roditi takva glumica. To što je ona napravila je fenomenalno. Napravila je oko 100 uloga i u tim filmovima je igrala sve glavne uloge. Znate, imate ljude koji snime više uloga od Milene, ali nikada nisu prošle zapaženo. Glumila je majku Bredu Pitu i divno su sarađivali – rekao je Boža Nikolić prisećajući se ove saradnje, i dodao:

– Odmah je videla da je on dobar glumac, izuzetno ga je cenila i poštovala. Ali i ona nju. Prognozirala je da će biti svetska zvezda. Cenio je to što je ona dobila nagradu na Kanskom festivalu.

Pročitajte još HIT! JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Snežana Savić otkrila NAJVEĆU TAJNU BIVŠE JUGOSLAVIJE! EVO ZAŠTO su RAZDVOJILI Jovanku i TITA!

Film je snimljen 1988. godine, ali je zbog izbijanja rata u bivšoj Jugoslaviji ostao nezavršen. Premijerno je prikazan tek 1997. Godine, piše Informer.

Foto Printscreen Instagram/YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer