Connect with us

Featured

HIT! Stižu film i serija JUŽNI VETAR 3! A reditelj Miloš Avramović otkriva i KADA!

Published

on

Prvi deo „Južnog vetra“ bio je najgledaniji srpski film u protekloj deceniji, pa je jasno s kolikim nestrpljenjem publika iščekuje njegov nastavak. A nestrpljivi su i autor i glumačka ekipa zbog susreta sa „živom“ publikom, što je u ovim pandemijskim uslovima već veliki poduhvat.

Pročitajte još Nastavljeno snimanje filma BUDI BOG S NAMA: Miloš BIKOVIĆ i SLOBODA Mićalović prvi put KAO PARTNERI

– Stvarno smo ponosni na posao koji smo uradili i želimo da to što pre podelimo sa publikom. Virus nas je sve dodatno podelio, otuđio, zatvorio, tako da je osećaj kao da smo ponovo prodisali. Najviše volim letnje festivale koji su na otvorenom, kao što je Pula i kao što je u Srbiji festival u Nišu, gde je sjajna atmosfera, super druženje, gde je ceo grad u znaku festivala i gde imate priliku da veliki broj ljudi pogleda vaš film.

Pročitajte još HIT! Film NEČISTA KRV – GREH PREDAKA konačno stiže! EVO KADA i GDE će biti premijera!

Iskreno, jedva čekam prvu zvaničnu projekciju – kaže, za „Novosti“, Miloš Avramović.

Na naše pitanje šta se sve „ubrzalo“ u nastavku „Južnog vetra“, reditelj odgovara:

– Ubrzanje nije bukvalno, nije u pitanju samo furiozna akcija i brža vožnja. Taj podnaslov ima više značenja. Ubrzanje se odnosi na viši nivo „igre“ u poslu gde je Petar Maraš sada važna karika. Odluke koje donosi, odgovornost koju ima, strategija za dalji opstanak, sve je to sada „ubrzano“, na višem nivou, koji nosi veliki rizik i opasnost.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Glumac Luka Grbić otkriva ŠTA će se desiti sa njegovim likom! EVO ŠTA čeka Nenada Maraša!

Imajući u vidu visoku reputaciju prvog dela, mnogi od nastavka „Južnog vetra“ očekuju da vrati publiku u bioskope.

– Budućnost kinematografije i bioskopa je pitanje na koje trenutno niko nema odgovor. Bioskopi su dobrim delom stvar navike, a sve je više projekata koji prelaze ili se isključivo rade za onlajn platforme kao što su Netflix, Amazon, Apple… Videli smo i da velike kompanije koje su vlasnici platformi kupuju najveće filmske studije. „Južni vetar“ je film napravljen za bioskop i sigurno će imati bioskopsku distribuciju. Da li ćemo vratiti publiku u bioskope i da li će biti gledaniji od prvog dela? Ne znam, to niko ne zna. Jer, okolnosti su se dramatično promenile, ali znam da imamo odličan film.

Pročitajte još HIT! U nastavku serije SLOŽNA BRAĆA gledaćemo i dva junaka iz prvog dela koje smo OBOŽAVALI! A evo o KOME JE REČ!

Dok ovih dana svetskim bioskopima hara deveti nastavak „Paklenih ulica“ pitamo reditelja da li ćemo jednom možda govoriti i o petom/šestom nastavku akcione franšize „Južni vetar“?

Pročitajte još ŠOK! Glumci Milan Marić i Miloš Timotijević u vrućoj GEJ SCENI! Isplivao snimak posle mnogo godina!

– Moj plan je od početka bio da „Južni vetar“ bude bioskopska i TV trilogija. Tri filma i tri sezone serije. To je plan. Takođe, plan je i da sa svakim sledećim nastavkom povećavamo domet do publike. Planiramo da već sledeća sezona serije i treći deo filma budu internacionalni projekti, sa internacionalnim glumačkim zvezdama i pričom. Ako posle toga publika traži još „Južnog vetra“, možda se vratimo, ali u obliku nekog spinofa, gde bi pratili sporedne likove i njihov put kroz podzemlje. Neki od likova kao što su Jani, Sparta, Debeli… To mi je zanimljivo.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM I TV na setu serije KLAN! Hoće li DRUGA SEZONA doneti SUKOB ŠOKA I PAŠE?! Kome pripada TRON?

U Nišu na otvaranju?

AVRAMOVIĆ kaže da bi voleo da njegov film ima srpsku premijeru na festivalu u Nišu, ali da to sada zavisi od organizatora.

– Mi imamo samo jedan uslov, a to je da film otvori festival. Smatram da smo zaslužili. I više od toga. Ako ne bude Niš, biće sigurno neki drugi letnji festival u Srbiji – najavljuje reditelj.

Pročitajte još OTKRIVAMO – UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, DRŽAVNI SLUŽBENIK 3, i dve nove serije BUNAR i BAŠ ČELIK stižu na SUPERSTAR TV! A evo i KADA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Continue Reading
Advertisement