Specijaliteti na kojima
su odrastale generacije – Nove epizode Prijepoljki od 4. novembra svakog dana u
6:30, 12:30 i 18:30!
Da ih nema morali bi da
ih izmislimo. Žene Srbije oduvek su bile posebne, a Kitchen TV nastavlja da
priča njihove priče. Za Prijepoljski kraj kažu da ima ono što niko nema –
prirodu od koje zastaje dah, živopisnu istoriju, ali i selo u kojem žive
stogodišnjaci.
Iz Prijepolja nam Sabiha
Dacić donosi i nove recepte na kojima su generacije odrastale i prenosile ih sa
kolena na koleno. Kljukuša, obaruša, potopljika, đulbastija, šašrena dolma i
zanimljive priče iz života ljudi ovoga kraja u novim epizodama Prijepoljki, u
kojima ćemo ekskluzivno na jedinom domaćem kulinarskom TV kanalu uživati od
ponedeljka, 4. novembra, svaki dan u 6:30, 12:30 i 18:30.