Connect with us

Rijaliti

CECA konačno PROGOVORILA! Evo šta ISKRENO misli o svom novom rijalitiju! OVO će vas ŠOKIRATI!

Jedna stvar je POSEBNO raduje! Evo i KOJA!

Published

on

Ceca show

Ceca show: Ceca i deca naziv je novog igrano-dokumentarnog serijala koji će se emitovati na kanalu Blic TV, petkom u večernjem terminu. Život najpoznatije zvezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena deca, Anastasija i Veljko!

– U mom životu nije sve bilo kako sam želela. Verzija mog života u javnosti ima raznih: pravih, lažnih, tendecioznih, izmišljenih. A kakva je zaista moja svakodnevnica daleko od scena i kamere? Koga ja istinski volim, ko me najbolje poznaje, u čemu uživam, ko me najlakše izbaci iz takta i koliko se zaista trudim da mi život bude lep videćete u serijalu koji je pred vama. Nakon više od 35 godina karijere i javnog života otvaram vrata svog doma za kamere koje će pratiti moju porodicu i mene. Dobro došli – izjavila je Ceac ovim povodom.

Igrano dokumentarna serija koja će nositi naziv “Ceca show” će upotpuniti zabavni deo programa na Blic TV-u, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpozantije porodice na Balkanu.

Tokom 40 epizoda prve sezone “Ceca show-a” kamere će zabeležiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodične razgovore Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momente koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, a to je samo deo prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da vide. Ovaj visokobudžetni projekat je počeo pre nekoliko meseci a snimao se u nekoliko država Evrope. Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da vide u oktobru, a već za nekoliko dana javnost će imati prilike da vidi prvi tizer za ovaj šou.

Igrano dokumentarni serija “Ceca show” možete pratiti na Blic TV, odnosno na MTS kanalu 115 gde će vas sačekati najkvalitetniji informativni i zabavni sadržaj u zemlji.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Ringier Miloš Nadaždin

Advertisement