Connect with us

Intervjui

ŠTA SE DEŠAVA SA MILOM? Olja Lević OTKRIVA zašto se ne pojavljuje mnogo u IGRI SUDBINE

Evo šta je razlog

Published

on

Igra-sudbine-Olja-Levic

Glumica Olja Lević, nakon 700 snimljenih epizoda serije “Igre sudbine”, priznaje da ni sama ne zna koliko će još trajati serija, ali da je sa svojim kolegama za sve ovo vreme proživela svakakve trenutke.

– “Koliko će još trajati?”, to mi prvo prođe kroz glavu, ali snimamo već tri i po godine, bilo je mnogo emocija, mnogo lepih trenutaka sreće, zezanja, druženja… Za ovu seriju me zaista vežu najlepše moguće stvari – rekla je Olja, pa priznala da joj je serija dosta toga dala, ali i uzela.

– Pre dve godine mi je odnela život, u smislu da nisam imala vremena ni za šta, apsolutno ni malo. Sada je tempo malo laganiji, manje snimam, tako da imam vremena za život, ali donela mi je, takođe, mnogo toga.

Olja je otkrila da li je tokom snimanja imala svađe sa kolektivom:

– Nisam neko ko brzo plane. Znam da se iznerviram i vičem, ali ni sa kim konkretno se nisam posvađala – priznala je ona, pa podelila sa nama najintimniji trenutak sa snimanja serije.

– Preemotivno mi je bilo kada sam mislila da se serija završava, na kraju druge sezone. Preplakala sam ceo poslednji dan. Imam taj snimak, kada sam snimala scenu sa Ammarom, Stevom i Debeljkom, Debeljko je pogrešio tekst i onda sam se ja setila kako je dve godine grešio. Mislila sam da toga više neće biti i ja kreće da plačem, Steva kreće za mnom, Amar za njim – istakla je Levićeva, pa se osvrnula na Milicu Milšu i Željka Jokanovića.

– Uvek sam imala super odnos sa njima. Žao mi je što smo se rastali, na neki način. Želim im svu sreću. To je valjda život – stvari se nekada dese i onako kako ne bi voleo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Blic

Advertisement