Connect with us

Serije

„DETEKTIV MUDROK“: Maraton treće sezone serije koja je u okviru bloka EPIC DRAMA

Treća sezona serije u nedelju, 05. februara, od 06.50-10.00

Published

on

Detektiv Mudrok

U 3. sezoni ove odlične kanadske serije, „Detektiv Mudrok“ koju ćete gledati na kanalu EPIC DRAMA (06.50-10.00) i to 5 epizoda zaredom.

U osmoj epizodi gledaćete ubistvo člana eugeničkog društva ne obeshrabruje Merdokovog protivnika Džejmsa Pendrika (Piter Stebings) i njegovu suprugu Seli (Kejt Grinhaus) u nameri da uvedu Merdoka u svoj uznemirujuć pokret.

Deveta epizoda predstaviće nam kako pronalazak mumificiranih delova tela vodi Merdoka na forenzičku odiseju do stare priče o ubistvu i ljubavi. Merdok mora da preispita svoju posvećenost dr Ogden. Krebtrijeva nećaka Peni dolazi u grad i njeno ludo ponašanje odvlači pažnju policajcu.

U desetoj epizodi gledaćete kako je dvoje Bitonovih naslednika preminulo pod neobičnim okolnostima. Merdok ne veruje radnicima kuće da vilu opsedaju duhovi. Merdok je odlučan da dokaže svoje tvrdnje provodeći noć u kući i pazeći na preostale naslednike.

U jedanaestoj epozodi gledaćete kako propalo pogubljenje navodi Merdoka da ponovo pokrene slučajeve nedavno ubijenog sudije i mladog čoveka koji je obešen za ubistvo za koje nije kriv.

Dvanaesta epizoda predstaviće nam kako Merdok istražuje ubistvo mlade žene koja je pozirala za indiskretno fotografisanje. Merdok saznaje da je Seli, prelepa supruga Džejmsa Pendrika, takođe pozirala istom fotografu. Merdok se brine za njen život ako bi joj suprug saznao istinu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement