Connect with us

Komentar

Pitali smo vas da li ćete GLEDATI seriju “Igra sudbine” BEZ Ade Kanački: Evo šta ste nam ODGOVORILI

Iznenadiće vas rezultati ankete

Published

on

Ada-Kanacki-Igra-sudbine

Da je Ada Kanački jedan od omiljenih likova popularne domaće sapunice “Igra sudbine” opšte je poznato. To najbolje potvrđuje činjenica da je posle čuvene Kasandre jedino Milica Milša uspela da toliko zaludi gledaoce da pomešaju fikciju i stvarnost. Tako su, na kraju druge sezone, kada je Aleksa usnio da mu je majku ubio Bruner, obožavaoci počeli da zatrpavaju Milicu porukama na društvenim mrežama, uplašeni da joj se zaista nešto strašno dogodilo.

Naša redakcija je, pak, uvidela to još u vreme kada je Sofija čajem trovala Adu. Tada je “Igra sudbina” doživela vrhunac popularnosti, a to znamo po tome što su nam gledaoci u više navrata od ogromne posete maltene oborili sajt. Isti scenario dogodio se kad je Bruner naslonio pištolj na Adin potiljak.

Dakle, znali smo da je Ada među najvoljenijim likovima, ali da je voljenija i od same “Igre sudbine” – to nas je, moramo priznati, iznenadilo. Anketa koju smo postavili na naš “Instagram” profil – Da li ćete gledati “Igru sudbine” bez Ade Kanački? – oborila je sve dosadašnje rekorde. Tokom 24 sata glasalo je neverovatnih 25.643 ljudi!

Čak 52 odsto ispitanika reklo je da neće gledati, 33 odsto se izjasnilo da nastavlja da prati “Igru sudbine”, dok je 15 odsto glasalo za opciju da će pružiti šansu novim epizodama u kojima neće biti Ade Kanački.

Svesni smo da je “Igru sudbine” do sada gledalo više od milion ljudi, ali ovaj uzorak od 25.000 ispitanika nagoveštava da bi serija mogla da dospe u problem, ukoliko autori ne smisle dovoljno snažan razlog, ali i novi lik koji će nadomestiti odstustvo Ade Kanački. Nije prvi put da glavna glumica ili glumac napuste snimanje, te da se ono nastavi bez njih. Međutim, statistika govori da gotovo nema serije koja je ostala na stazi uspeha.

Čuvenu američku “Dinastiju” iz osamdesetih godina spasla je od gašenja u drugoj sezoni čuvena zlica Aleksis, ali zato je serija ugašena posle devetog ciklusa, nakon što je na kraju osmog otišla glavna junakinja – Kristl. “Beverli hils” je bez legendarne Brende poživeo četiri sezone, ali je ispao sa liste TOP 20 najgledanijih. Posle odlaska Moldera iz “Dosijea X”, na kraju sedmog ciklusa, publika se prepolovila i deveta sezona je bila poslednja.

I naši čuveni “Srećni ljudi” dospeli su u veliki problem kada su snimanje napustile Tanja Bošković i Dubravka Mijatović. Serija je bila pred ukidanjem, ali je “preživela” sa novim glumicama. Dodiše, scenarista Siniša Pavić morao je da promeni kompletan scenario, smirivši koketnu Lolu, koja je u interpretaciji Tanje Bošković bila na korak da Vukašinu nabije rogove. Zlata Numanagić je zamenila Tanju, postavši sporedan lik, ali zato je Lolu nasledila podjednako fam fatal Malina Vojvodić (Snežana Savić), i od Zlate ukrala “šou”. Ono što većina gledalaca ne zna jeste da su “Srećni ljudi” završeni pre vremena, zato što je Desimir Stanojević hteo da napusti ulogu Vukašina. Pokojni glumac izjavio je jedne prilike da mu je posle četiri godine postalo mučno da ustaje svako jutro u šest i odlazi na posao.

Biće zanimljivo videti kakva igra sudbine čeka “Igru sudbine”. Sigurni smo da će početak emitovanja novih epizoda biti veoma gledan, što zbog znatiželje gledalaca da vide kako će scenaristi “rešiti” odlazak Ade Kanački, ali i zbog svih onih kojima je Dragana Mićalović nedostajala u ulozi Une, a koja ima veliku bazu obožavalaca. Međutim, u kom smeru će se kretati “Igra sudbine” saznaćemo tek posle mesec, dva prikazivanja, kada Ada Kanački uveliko bude na nekoj drugoj TV frekvenciji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Advertisement