Connect with us

Hollywood

HIT! Milan Marić OTKRIO ono što SVE dame žele da ČUJU! Evo KADA se ŽENI!

Jedan od najpoželjnijih glumaca spreman za „ludi kamen“

Published

on

Popularni glumac Milan Marić, koji je u emotivnoj vezi sa Miom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića, retko kad govori na temu ljubavi, a njihovu ljubavnu romansu uspešno drže daleko od očiju javnosti. Marić je ovaj put progovorio šta je sve doživeo u ljubavi.

Kako je pre sedam godina bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, otkrio je i da li je ikada bio ostavljan.

– Dobijao sam nogu, i davao je, sve je to za ljude. Svaki raskid je težak jer označava prekid odnosa u koji smo uložili energiju, vreme i veliki deo sebe, ali je istovremeno rasterećujući i oslobađajući kad se odnos pretvori u muku – zaključuje Marić.

– Kako ima status jednog od najpoželjnijih glumaca, ali i neženje,  Milan Marić  progovorio je o ženama, ali i tome da li sebe vidi za deset godina sa porodicom i decom.

– Taj trenutak sigurno dolazi, a kad, videćemo. Primetio sam da mi se u poslednje vreme nude isključivo uloge očeva s decom, što tumačim kao neku vrstu simbolične poruke: „Ajde, ajde, vreme ti je ‒ rekao je glumac, pa otkrio šta je to što prvo primeti na ženama.

– U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe – istakao je glumac.

Izvor Film i TV/Informer

Foto Promo Prva

 

Advertisement