Connect with us

Estrada

EVROVIZIJA 2022 Aca LUKAS OPLEO po KONSTRAKTI! Evo ŠTA joj je PORUČIO!

Pevač nije štedeo pobednicu

Published

on

Evrovizija 2022 Aca Lukas KOnstrakta

Evrovizija u Srbiji nekako uvek iznova uzburka strasti jednake onima koje se u inostranstvu čuju kada je recimo reč o napadu Rusije na Ukrajinu. E, pa kod nas je to malo drugačije, a čini se da nekim slučajem pojedini učesnici imaju pristup bojevim Putinovim i Bajdenovim glavama nuklearke bi do sada već letele iznad naših glava sa sve ispisanim porukama na njima – „Origami do pobede„, „Bruji, bruji čaršija, stiže ti atomka„, „Umetnica mora biti zdrava„, „Oskar do pobede„…

U tom duhu, polako su do sada staloženi i smireni poraženi učesnici ovogodišnjeg srpskog izbora predstavnika za Eurosong počeli da se oglašavaju. A sve je, naravno, najviše zanimalo – šta će reći Lukas.

– Otišla grupa Konstrukcija, ne sviđa mi se pesma, da sam ja prao noge možda bih pobedio. Ne sviđa mi se pobednička pesma, bilo je mnogo boljih pesama. Ja sam mislio da treba neki spektakl. Hteo sam da napravim nešto svetski za svoju zemlju ali nisam uspeo.

Iako mu pobednička pesma uopšte ne dopada, Lukas je rekao da će svakako navijati za našu zemlju.

– Ja sam imao dobru nameru, pevao sam za svoj narod, ništa ja ne gubim specijalno. Nisam se iznervirao ni naljutio, izašao sam kad sam video da tu nema vajde. Svakako ću navijati za njih, ali ne mogu da prognoziram kako će sve izgledati na takmičenju – rekao je on.

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement