Connect with us

Horoskop

Ljubavni horoskop za oktobar: Oprez, ovim znakovima slede svađe u vezi!

Jedan znak mora da pazi šta priča, drugi da se uzdržava od svađa, treći će završiti u zagralju bivšeg partnera… Evo šta još kaže ljubavni horoskop za oktobar 2021.

Published

on

Ovan

Sunce u Vagi prilagođava se harmoniji, smirenju i kompromisu. Vreme je da se rešimo stvari koje uništavaju sreću. Prvi period meseca odličan je za rešavanje porodičnih sukoba. Postoji šansa da će mnogi zaljubljeni Ovnovi baš sada privući ljubav i upoznati nekoga preko društvenih mreža. Ali one koji su u vezi očekuju teškoće. Od 22. do 31. oktobra astrolozi savetuju da se izbegavaju svađe: Sunce u Škorpiji upozorava na rizik donošenja pogrešne odluke pod uticajem emocija.

Bik

Druga polovina meseca povezana je sa prelaskom Venere u sazvežđe Škorpije. Astrolozi upozoravaju Bika: oluja dolazi u njegov lični život! Vežite pojaseve i pazite koje reči koristite, jer su moguće nelagodnosti. Venera u Škorpiji donosi divnu jesen za one koji su dugo sanjali da naprave neko umetničko delo – ili da bolje razumeju sebe. Sreća će biti na strani onih Bikova koji se mogu osloboditi zamke energetskih blokada i ojačati energiju – kako ne bi izazvali stagnaciju u svom ljubavnom životu.

Blizanci

Aktivni Merkur u Škorpiji igraće odlučujuću ulogu u sudbini Blizanaca. Mnogo toga će postati jasnije sredinom meseca. Verovatno će se za nekoliko dana situacija dramatično promeniti. Oni koji su u vezi imali nekih teškoća sada će konačno pronaći zajednički jezik – dok će usamljeni Blizanci iznenada pasti u zagrljaj bivšeg partnera. Međutim, treba se kloniti novih poznanika i nametljivih stranaca: postoji opasnost od prevare. Ovo je dobar period da poboljšate porodične odnose. Glavna stvar je da se ponašate tiho, govorite tiho.

Rak

U oktobru Rakovi moraju da se brinu o sebi i obuzdaju negativna razmišljanja o neostvarenim nadama. Takvu sentimentalnost nametnuće Neptun i uopšte se neće podudarati sa trendovima tog perioda. Povećano samopouzdanje doneće vam sjajnu energiju i nova poznanstva. U oktobru će mnogi izaći iz svoje zone komfora. Rakove koji su otvoreni za promenu očekuje divna ljubavna priča. Ali postoji jedan uslov – morate preuzeti inicijativu.

Lav

U oktobru, Lav će imati sve savršeno sa novcem, poslom i odnosima zahvaljujući Suncu u Vagi. Šanse za pronalazak nove ljubavi su do 22. oktobra, tada je dobar period za izlaske i poznanstva. Morate se osloboditi negativnih sećanja da biste živeli u sadašnjosti. Ovo se posebno odnosi na polju porodičnih odnosa.

Devica

Merkur u Škorpiji daje vam priliku da zaradite mnogo novca, dobijete svoj dom ili poboljšate odnos sa partnerom. Sreća posebno očekuje ambiciozne Device koje se ne plaše odgovornih odluka. Napor i aktivnost doneće sreću. Među opasnostima u oktobru mogu se izdvojiti lažni predosećaji ili opasne iluzije. Pazite se prošlosti, jer vas može još dugo držati u mestu. Mnogo je važnije ono što se dešava ovde i sada.

Vaga

Oktobar je vaš mesec izazova za ljubav, drage Vage. Dosada i rutina mogu biti veoma štetni, posebno za parove. Izađite brže iz senke i proslavite se: izlazite na sastanke, nikada ne propustite priliku da postanete uzbudljivi. Od 8. oktobra do 1. novembra, Venera će se kretati kroz Škorpiju, pa su mogući veliki izazovi. Mnoge Vage prepustiće se neobaveznom flertu,a neke se mogu javiti i bivšem partneru.

Škorpija

U oktobru će Škorpije biti u centru pažnje. Merkur i Venera u svom znaku šalju energiju podrške Suncu. Šta to znači? Škorpije će postati svemoćni u ljubavnim pitanjima i imaće posebnu sreću u romantičnim poznanstvima i poboljšanju odnosa. Astrolozi savetuju zakazivanje termina, dogovaranje odmora za dvoje, bez razloga, bez planova. Najvažnije je pronaći ravnotežu i ne zaboraviti da pored brige o odnosu, brinete i o sebi.

Strelac

U oktobru ćete moći da postignete ono što želite na polju ljubavi i odnosa. Jedinstvena pozicija zaštitničkog Jupitera trajaće dugo, pa postoji šansa da se malo opustite i podlegnete plimi promena. Podrška će doći od voljenih i dragih osoba. Ali zapamtite: negativne emocije mogu uništiti bajku, ne iskušavajte sudbinu. Uživajte u darovima ljubavi i pronađite način da izbacite iz srca toksične emocije.

Jarac

Vreme je da učite na sopstvenim greškama. Pod uticajem aktivnog Jupitera, nevolje čekaju Jarčeve na ljubavnom planu, posebno sredinom meseca. Nije ih teško izbeći, ali biće potrebna analiza vašeg ponašanja i pažnje prema voljenoj osobi. Astrolozi preporučuju da se sećate svih važnih događaja i vratite zajedno pozitivne uspomene. Isplanirajte svaki korak i naučite važne lekcije.

Vodolija

Pazite, Sunce i Mars ponovo napadaju! Iskusne Vodolije već su ublaženi stalnim energetskim šokovima, pa ih situacija ne bi trebala plašiti. Samo se morate pripremiti za činjenicu da ćete morati da se zauzmete za sebe i na poslu i kod kuće. Astrolozi savetuju da traže podršku od starijih. Možete razgovarati iskreno sa članovima porodice koji vam mogu dati savet. Pazite kakva obećanja dajete i da li ih možete ispuniti.

Ribe

U ljubavi predstavnike znaka Riba čeka nešto grandiozno. Ovo se posebno odnosi na Ribe, koje su započele romansu nedavno ili flertuju stalno sa nekim. Ribe u vezi očekuje podgrevanje strasti. Jupiter će im pružiti sjajan mesec, priliku da se odmore od ljubavnih briga, sukoba i ogorčenosti.

Izvor: filmitv.rs/Bliczena

Foto: Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement