Connect with us

Estrada

HIT! Milan Marić prodavao NOVINE na ULICI! Oduševićete se kada vidite ZAŠTO i ZBOG KOGA! (FOTO)

Humanim gestom glumac oduševio fanove

Published

on

Milan Marić, naš poznati mladi glumac, tokom poslednje dve godine, doslovno – ne staje. Teško je čak i nabrojati sve uloge u serijama i filmovima u kojima smo ga gledali. Trenutno je zauzet snimanjem serije „Pad“ u kojoj tumači lik Žarka Lauševića, a ova transformacija samo je jedna u nizu kojima je potvrdio da polako, ali sigurno gradi ozbiljnu karijeru zasnovanu na složenim i zahtevnim ulogama.

„Državni službenik“, „Besa“, „Toma“, uskoro i film o „Marku Karljeviću“… Pokazalo se da za mladog i talentovanog glumca zaista nema dovoljno velikog izazova. Upravo to je i razlog što Marić ima sve veći broj obožavalaca, a naročito obožavateljki koje ga, osim zbog talenta i atraktivnog izgleda, cene i zbog njegove skromnosti i prirodnosti.

U prilog tome govori i činjenica da je Milan veliki humanitarac, i da ne propušta priliku da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Tako je pre dve godine u jeku pandemije koronavirusa, u trenutku nestašice hirurških maski, svojeručno šio pamučne maske za đake koji su 1. septembra 2020. polazili u školu, a danas se u centru Beograda pridružio prodavcima magazina Liceulice, fonda LICEULICE koji realizuje programe direktne podrške marginalizovanim grupama, s ciljem njihove veće socijalne i ekonomske uključenosti.

Magazin Liceulice na ulicama naših gradova distribuiraju upravo pripadnici takvih grupa koji teško dolaze do posla, a važan podatak je da polovina zarade od svakog prodatog primerka ide upravo samim prodavcima.

Humanim gestom, Milan Marić je skrenuo pažnju na prodavce magazina Liceulice i kao velika zvezda sasvim sigurno doprineo povećanju njegove prodaje. Na svakome od nas sada je zadatak da budemo zvezde poput Milana i pomognemo onima kojima naše malo znači MNOGO.

Zapamtite – pola zarade od prodaje svakog magazina ide prodavcima koji nemaju drugi izvor prihoda.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Nebojša Babić, Kinoist.ru

Izvor Film i TV

 

Advertisement