Connect with us

SAPUNICE

ŠOK! U zemljotresu POGINULA glumica DŽANSU DERE? Zvezda serija EZEL, SILA i SULEJMAN VELIČANSTVENI nestala?

Iz Turske stižu strašne vesti!

Published

on

Cansu Dere

Zemljotres u Turskoj poslednjih dana udarna je vest u gotovo svim svetskim medijima. Dok broj žrtava raste, iz Turske stižu zabrinjavajuće vesti. Naime, mnogi turski, ali i balkanski portali preneli su vest da je među poginulima i jedna od najpoznatijih turskih glumca Džansu Dere koju je ovdašnja publika zavolela u serijama kao što su „Sila“, „Ezel“, „Sulejman veličanstveni“, „Majka“ i mnoge druge.

Iako nema potvrde da se glumica u vreme zemljotresa nalazila na jugu Turske, a njena poslednja izjava za turske medije zabeležena je 27. januara kada je komentarisala rad na novoj seriji, ali i požar u njenoj kući, mnogi strahuju da bi vesti o pogibiji glumice mogle biti istinite jer porodica još nije demantovala navode u medijima. Od prve vesti o pogibiji glumice prošlo je gotovo 24 sata, pa je demantij porodice bio očekivan.

Obožavaoci su ostali zapanjeni nakon što su čuli da je slavna glumica Džansu Dere poginula u zemljotresu u Turskoj. Međutim, s obzirom na to da se video o tome da je Džansu Dere poginula prvo pojavio na društvenim mrežama sumnja se i na to da se neko okoristio o situaciju, budući da se u video klipu koji je postao viralan čak čuje da je vest o smrti Džansu Dere potvrđena.

Kako prenose turski mediji, navodi se da je jasno da su neki ljudi iskoristili razorni zemljotres kako bi ova vest postala viralna.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

 

Advertisement