Connect with us

Serije

TO SMO MI sezona 6: Pogledajte PRVI TREJLER! (VIDEO)

Hoće li predstojeći nastavak popularne serije biti i poslednji?

Published

on

To smo mi se vraća na male ekrane. NBC je objavio prvi trejler za šestu i poslednju sezonu serije „To smo mi“ (This is us) koja se u Srbiji emituje na kanalu FOX Life, i omogućio gledaocima da vide kako će izgledati završetak popularne porodične drame.

„To smo mi“ je veliki hit još od prve sezone, premijerno prikazane 2016. godine, a serija je tokom godina skupila impresivne ocene i nominacije za Emi.

Serija prati porodicu Pirson tokom više decenija njihovog života. Majlo Ventimilija, Mendi Mur, Sterling Kej Braun, Krisi Mec i Džastin Hartli igraju glavne uloge u seriji, a svaki od njih se vraća u poslednju sezonu.

Serija „To smo mi“ je obnovljena 2019., i imaće i šestu sezonu. Ranije se moglo čuti da kreativni tim već dugo namerava da priču završi u šestoj sezoni serije.

– Dok se dan ne završi, uvek postoji šansa da ćete ga zapamtiti po nečem drugom – kaže Rebeka (Mur) Džeku (Ventimilija) na novom snimku. Trejler završava logotipom serije uz podnaslov „Završno poglavlje“.

Dan Fogelman je tvorac serije „To smo mi“ i služi kao izvršni producent, zajedno sa Isakom Aptakerom, Elizabet Berger, Džonom Rekuom, Glenom Fikarom, Kenom Olinom, Čarlijem Gogolakom, Džesom Rozentalom i Stivom Birsom. Aptaker i Berger su takođe i glavni pisci. „To smo mi“ producira 20th Centur Televisioni.

Šesta i poslednja sezona serije „To smo mi“ biće premijerno prikazana 4. januara 2022. Njena završna sezona će se sastojati od 18 epizoda.

Pogledajte trejler:

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Variety

 

Advertisement