Connect with us

STARS

SOFIJA iz “Igre sudbine” SMUVALA zvezdu “JUŽNOG VETRA”! Mesecima KRILI VEZU!

Evo o kome je reč

Published

on

Matea-Milosavljevic-Sofija-Subarevic-Igra-sudbine

Matea Milosavljević, zvezda serije “Igre sudbine” započela je, kako prenose domaći portali, romansu sa kolegom Milošem Petrović, poznatiji kao Trojpec.

Glumica koja je popularnost stekla ulogom Sofije Šubarević u seriji “Igra sudbine” i njen kolega koga javnost zna po ulozi kriminalca iz filma i serije “Južni vetar” svoju vezu počeli su pre dva meseca.

– Njih dvoje su se upoznali u septembru 2019. godine na snimanju filma i serije „Hotel Beograd“, gde su oboje igrali epizodne uloge. Od tada su ostali u kontaktu, a i često su se viđali jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. U poslednjih nekoliko meseci njihovo druženje je postalo sve intenzivnije, provodili su dosta vremena zajedno, stalno su se čuli i ljubav im se dogodila spontano. Vezu su otpočeli letos i od tada se ne razdvajaju – priča izvor, a prenosi “Alo”, i dodaje da su ih spojila mnogobrojna zajednička interesovanja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matea Milosavljević (@mateus31)

– Oboje se bave glumom i u toj oblasti imaju neiscrpne teme. Ono što posebno obožavaju su noćni život i žurke. Vole elektronsku muziku, pa često zajedno posećuju klubove i festivale na kojima se pušta ta vrsta muzike.

Matea i Miloš su svoju vezu ozvaničili pred prijateljima sa kojima su krajem avgusta otišli na letovanje na Ibicu.

– Njih dvoje uživali su nedelju dana na španskom ostrvu Ibica, gde su bili sa kolegama Jelisavetom Orašanin, Milošem Bikovićem i njegovom devojkom Ivanom Malić. Tamo su im saopštili da su zajedno, što je naišlo na oduševljenje svih. Na čuvenom ostrvu koje je poznato po bogatom noćnom životu i najboljim žurkama na svetu, Matea i Trojpec su sa kolegama posećivali klubove, ali i plaže i uživali u krstarenju oko ovog mondenskog mesta. Glumica je koristila svaku priliku da sa Ibice na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojim dečkom i ponosno istakne da su u vezi – priča izvor, a prenosi “Alo”.

On je početkom godine za medije rekao da zbog posla nema vremena za ljubav, ali ga je Matea očigledno „oborila s nogu“.

– Poslednjih godinu i po dana posao mi je u prvom planu, svu energiju i vreme usmeravam na njega, tako da nemam kad da se posvetim emotivnom životu – rekao je tada Miloš.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Alo.rs

Advertisement