Connect with us

Hollywood

Ammar Mešić se SKINUO u KUPAĆI! Žene ODLEPILE! Pogledajte VRELE FOTKE zvezde IGRE SUDBINE!

Od pogleda na isklesano telo zastaje dah!

Published

on

Ammar Mešić Igra sudbine

Ammar Mešić se SKINUO u KUPAĆI! Žene ODLEPILE! Pogledajte VRELE FOTKE zvezde serije IGRA SUDBINE!

Igra sudbine vraća se na male ekrane za tačno mesec dana sa novim epizodama predstojećeg četvrtog ciklusa. Do tad, nama ostaje da razmišljamo o tome ko je glumica koja je Draganu Mićalović zamenila u roli Une Hristić, i kako bivša supruga Luke Kanačkog izgleda po povratku iz Amerike. A glumcima do povratka pred kamere ne preostaje ništa drugo osim da – odmaraju.

I to čine uveliko.

Dok su Milica Milša i Žarko Jokanović u Egiptu, a Sandra Bugarski na crnogorskom primorju, Olja Lević i Ammar Mešić zajedno su tokom proteklih nedelja skoknuli do Barselone gde su uživali u čarima temperamentne Katalonije.

Ammar je inače tokom proteklih meseci doživeo pravu transformaciju, te je osim što je poradio na mišićima u teretani, rešio da promeni i imidž. Uz preplanuo ten savršeno se uklopila ledeno plava kosa, a tu je i nova minđuša. A kada je već svom preobražaju posvetio silne dane u teretani uz rigoroznu disciplinu, onda je red i da se pokažu rezultati.

Ammar je trenutno na krstarenju sa prijateljima u Grčkoj, te su usledile i njegove vrele fotke sa jahte, gde je glumac za sve svoje obožavateljke na društvenim mrežama pozirao samo u kupaćim gaćama. A od pogleda staje dah. Uverite se i sami.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

Ammar je bez sumnje na dobrom putu ka savršenstvu! Jedva čekamo njegov povratak u novim epizodama serije „Igra sudbine“.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement