Connect with us

Komentar

Da li bi DRAGANA MIĆALOVIĆ mogla da SPASE seriju “IGRA SUDBINE”?

Gledaoci bi najviše voleli da ponovo gledaju staru Unu, koja bi nadomestila odlazak Ade Kanački

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Dragana-Micalovic-Zana

Posle kraće pauze, počelo je snimanje novih epizoda popularne sapunice “Igra sudbine”. Do 600. epizode deli nas samo dve epizode, ali ovaj veliki jubilej ostaće u senci medijske pompe zbog odlaska glavne zvezde Milice Milše i scenariste Žarka Jokanovića. Osim supružnika, u nastavku serije, navodno, nećemo gledati ni Sandru Bugarski (Pančeta), Danicu Ristovski (Lila) i Miru Banjac (Madam Deni), tako da će obeležavanje novog jubileja proći u okrnjenom sastavu ekipe hit serije.

Ali, kako kaže čuvena pesma – The show must go on! Povoda za to svakako ima, a najvažniji je taj što je “Igra sudbine”, uprkos svim turbulencijama kroz koje je do sada prošla, bila i ostala najgledanija domaća serija. Hoće li posle odlaska Žarka i Milice i dalje biti u samom vrhu gledanosti – videćemo. Ako nas pitate, mi smo optimisti. Interesovanje za “Igru sudbine” se nije smanjilo, uzmemo li u obzir statistiku Film i TV-a. I dalje je među najtraženijim pojmovima na našem portalu.

I dok čekamo zvaničnu potvrdu da li će Lila, Pančeta i Madam Deni spakovati kofere i nestati sa naših malih ekrana, ono što sigurno znamo jeste da u novim epizodama nećemo gledati Adu Kanački. Dva scenarija su u opticaju. Po jednom, Ada će biti poslata na transplantaciju srca u Švajcarsku, a po drugom – pašće u komu. Oba ostavljaju mogućnost da se Milica Milša u jednom trenutku vrati u seriju, ako se odnosi između nje i TV Prva izglade, ali i da ulogu Ade preuzme nova glumica. Prema mišljenu naših čitalaca, Nela Mihailović bila bi odlična zamena.

Budući da se snimanje serije “Od jutra do sutra” privodi kraju, postoji velika šansa da se u “Igru sudbine” vrate neki likovi koji su na kraju druge sezone “otišli” u inostranstvo. Ako je suditi prema anketi postavljenoj na zvaničnom Instagram profilu “Igre sudbine”, gledaoci bi najviše voleli da u ulozi Une ponovo gledaju Draganu Mićalović. Međutim, kako je ovaj lik preuzela Nina Proročić Rukavina, reklo bi se da su šanse za ovaj transfer minimalne. Međutim, ukoliko bi Dragana pristala da se vrati, i ostanak Nine u igri bio bi izvodljiv. Ovo je, ipak, sapunica, a u njoj je sve moguće, pa i to da gledamo dve Une. Lako bi scenaristi mogli da osmisle da je Ninina Una, recimo, zla sestra Draganinoj Uni koju je Nikša otkrio i podvalio porodici Kanački.

Tu su svakako Nada (Milica Tomašević) i Dijana Erski (Iva Štrljić), koje su bile miljenice publike, tako da bismo i njihov povratak mogli da očekujemo. Ne bismo isključili ni mogućnost da upokojena Višnja oživi, jer ko zna da li su je Marinkovi roditelji pregazili. Kada je u pitanju gledanost – sve je moguće, pa i oživljavanje omiljenih junaka. A autori serije “pucaće” iz svih raspoloživih topova da bi “Igra sudbine” preživela odlazak Ade Kanački, koja je do sada bila glavni pokretač priče.

Uz povratak starih likova, serija će dobiti pojačanje u vidu novih junaka i specijalnih gostiju iz stranih serija koje su bile popularne kod nas. Produkcija još nije otkrila imena, ali sva je prilika da će iznenađenja biti na pretek. Hoće li serija dočekati priželjkivanu 1.000. epizodu – ne znamo, ali ne sumnjamo da će nastaviti uspešno svoj život, bar do kraja ove TV sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement