Connect with us

SAPUNICE

HUREM razbesnela UKRAJINCE! Poručila im MOSKVA JE MOJA LJUBAV! A evo i ZAŠTO!

Ukrajinka ti je donela svetsku slavu, a ovako nam vraćaš

Published

on

Meryem uzerli

Hurem je uloga iz serije „Sulejman veličanstveni“ koja je proslavila Merjem Uzerli. Glumica nemačko-turskog porekla, gledaocima najpoznatija kao temperamentna sultanija Hurem iz serije „Sulejman Veličanstveni„, osvanula je na naslovnici ruskog izdanja poznatog magazina „Hello„.

Ovo je i te kako razočaralo njene obožavatelje, a naročito zato što je njena najveća uloga, upravo ona o osobi rođenoj u Ukrajini – sultaniji Hurem.

 

„Pitam se zašto ćutiš dok Rusija bombarduje Ukrajinu? Većina tvojih obožavatelja su Ukrajinci, štaviše igraju ključnu ulogu u tvojoj karijeri, s obzirom na to da je sultanija Hurem rođena Ukrajinka. Ja sam iz Kijeva, a moj grad bombarduju Rusi. Zar ne bi bilo ispravno da svojoj publici, ruskim simpatizerima, čiji su mozgovi uglavnom isprani propagandom, ukažete na istinu? Rastužuje me jer majka dvoje dece ćuti dok Rusi granatiraju porodilišta u Marijupolju“, stoji u jednom komentaru.

Ostale svetske zvezde i dalje se javljaju, bar kako bi izrazili podršku zemlji u kojoj traje ruska agresija, dok je Merjem svoj profil usredsredila na promovisanje sebe pod svetlima ruskih reflektora, što su joj mnogi zamerili.

„Ali, zašto? Zar je novac važniji od života hiljade dece?“, jedan je od komentara.

Inače, Merjem se proteklih godina posvetila majčinstvu, a iza sebe je ostavila buran period kojem je prethodio i mentalni kolaps. Nedavno je otkrila da se vratila svojoj prvoj ljubavi, a to je gluma, te svakodnevno prihvata i projekte promovišući modne brendove, te je zaštitno lice jednog od njih. Privremeno se ostavila glume nakon što se kao 28-godišnjakinja proslavila u seriji „Sulejman Veličanstveni“. Naime, nije mogla da podnese teret slave i što su je ljudi previše poistovetili s Hurem, a što je dovelo do toga da je vređaju na ulici.

Nakon što je postala majka drugi put, Merjem je davala sve od sebe kako bi svoju liniju što pre dovela do savršenstva. Ne samo da je uspela, već je, po mišljenju određenog dela publike, i preterala. Svetski mediji su izveštavali o njenoj navodnoj borbi s depresijom, zbog koje je naglo smršala, te razmatrala da odustane od uloge koja ju je proslavila. Tada se takođe pričalo da je boravila u jednoj klinici u Nemačkoj i da se u tom periodu nikome nije javljala. Krije li se iza njenog izgleda samo naporan trening i iscrpljujuća dijeta ili je reč o određenim zdravstvenim problemima, za sada nije poznato.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Ay Yapim

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement