Connect with us

SAPUNICE

RUBI danas ima 44 godine i BAKA je preslatke DEVOJČICE: POGLEDAJTE kako joj izgleda UNUKA (FOTO)

Barbara Mori, čuvena Rubi iz istoimene serije napunila je 44 godine i izgleda bolje nego ikad

Published

on

Barbara-Mori-Rubi

Meksička telenovela “Rubi” godinama je popularna u Americi i stalno se iznova i iznova reprizira, a sada je ona, upravo iz tog razloga, postala dostupna i na Netflksu, doduše isključivo za tržište SAD. U susret realizovanja ideje da se gledanje omogući i na pomenutoj platformi u Evropi, odlučili smo da vas podsetimo na glavnu junakinju serije, koju je tumačila glumica Barbara Mori.

PROČITAJTE: Sve o novoj domaćoj seriji “Popadija”, u kojoj se pop zaljubljuje u raskošnu lepoticu

Prelepa Meksikanka odgajana u Urugvaju glumila je svojevremeno siromašnu devojku, koja je sve činila kako bi postala deo bogate porodice i uživala u luksuzu. Ohola, sebična, pakosna sve su to osobine koje je njena Rubi posedovala, ipak nekako, ne zna se iz kog razloga, osvojila je srca ljubitelja telenovela širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Zbog ove uloge Barbara Mori stekla je veliku popularnost, dobila brojna angažovanja, ipak ništa je nije toliko vinulo u zvezde kao pomenuta serija, koja se nakon više od deset godina od premijernog emitovanja i dalje gleda istim žarom.

PROČITAJTE: Na jesen nam stiže 15 novih serija, a mi vam donosimo kompletan spisak!

Ako se dobro osmotri “Instagram” profil meksičke lepotice da se zaključiti da nimalo nije slična junakinji koja joj je pomogla da izgradi karijeru. Barba Mori je naime, divna supruga, požrvovana majka, a postala je nedavno, u 44 godini i baka o čemu s ponosom govori.

Dok mnogi tumače da je najlepša baka na svetu Brabara koristi priliku da se svojim pratiocima na “Instagramu” obrati i poput lajf kouča pruži im novi doživljaj života,ljubavi, porodice…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

– Nakon godina neprekidnog traganja, jednog dana sam otkrila da je najmoćnije oruđe za prevazilaženje surovosti ovog sveta ljubav. Kada otkrijete lepotu koja živi u svakom od nas, uspete da zacelite rane i onda time otvorite put ljubavi. Od ljubavi se sve menja, menja način na koji gledamo na sebe, učimo da budemo strpljivi prema sopstvenom procesu i prestanemo da se osuđujemo.

– Samopoštovanje nam takođe pomaže da se odnosimo drugačije, da poštujemo svoje odluke i ne prelazimo preko njih kako bismo izgledali dobro sa drugima. Otkrivate da više nemate tu potrebu da izgledate dobro sa bilo kim. Mnogo puta u životu sam rekla da, da ne bih izgledala loše, da ne budem odbačena, da budem prihvaćena, a u stvari moje unutrašnje biće to nije htelo. Samoljublje mi je pokazalo da nemam potrebu da me bilo ko prihvati ako prihvatim sebe, takvu kakva jesam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

– Odbijanje je prestalo da bude pretnja i naučila sam da izražavam istinu, verna sebi. Tada sam otkrila da iza svakog životnog iskustva, koliko god da je teško, postoji lekcija koju treba naučiti i samo ako smo budni i svesni možemo da je vidimo  – jedan je od postova Barbare Mori, čiji se unutrašnji mir i stabilnost očitavaju i na lice, te mnogi komentarišu da je lepša nego ikada.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Instagram

Izvor Story

Advertisement