Connect with us

Fudbal

Partizan – Fejnord: Mogu li crno-beli do pobede?

Osmina finala lige Konferencija je u četvrtak, 10. marta, od 18.45 na RTS 1

Published

on

Partizan-Fejnord

Partizan – Fejnord: Fudbaleri Partizana će imati priliku da se posle dvomeča sa holandskim Fejnordom plasiraju u četvrfinale jednog evropskog kupa.

Prvi duel je na stadionu u Humskoj i crno beli će pokušati da nastave sa dobrim rezultatima u Evropi, mada je Fejnord do sada najteži rival u kupu Konferencija.

Trećeplasirani tim holandskog prvenstva ima iskusan tim sa nekoliko vrhunskih individualaca. Partizan će biti oslabljen zbog izostanka najboljeg strelca Rikarda Gomeša. Aleksandar Stanojević će morati da nađe najbolje rešenje za napad.

Da li će šansu dobiti mladi? Milovanović ili neko od iskusnijih poput Holendera, videćemo u četvrtak uveče. Fejnord je tim koji igra ofanzivan fudbal.

Primaju, ali i postižu dosta golaova. Sa druge strane je Partizan, koji je izgubio u večitom derbiju, jedva pobedio Spartak i nastavlja neizvesnu borbu za titulu. Videćemo koliko će im snage i koncetracije ostati za evropske utakmice.

Duel Partizan – Fejnord igra se u četvrtak u 18 časova i 45 minuta. Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Predrag Strajnić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Youtube

Continue Reading
Advertisement