Connect with us

SAPUNICE

Sultanija Hurem se OSUŠILA! Fanovi zabrinuti, neki je TEŠKO prepoznaju! (FOTO)

Nemačko-turska glumica Merjem Uzerli preterala i sa plastičnim operacijama

Published

on

Turska glumica Merjem Uzerli očarala je domaću publiku ulogom sultanije Hurem u turskoj hit seriji “Sulejman Veličanstveni”. Od tada, svaki njen potez ovdašnja publika prati sa velikom pažnjom, zbog čega su nedavne fotografije koje je glumica objavljivala na svom Instagram profilu zabrinule mnoge.

Naime, Merjem Uzerli je nedavno postala majka po drugi put, te se od tada maksimalno trudila da svoju liniju dovede do savršenstva. Ali, sudeći po njenim poslednjim fotografijama na Instagramu, neki komentarišu da je čak preterala.

Inače, svojevremeno su svetski mediji izveštavali o njenoj navodnoj borbi s depresijom, zbog koje je naglo smršala, te razmatrala odustajanje od uloge koja ju je proslavila. Tada se, takođe,  pričalo da je boravila u jednoj klinici u Nemačkoj, te da se u tom periodu nikome nije javljala.

– Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin – rekla je navodno Merjem tokom snimanja serije.

Da li se iza njenog izgleda krije samo naporan trening i iscrpljujuća dijeta ili je reč o određenim zdravstvenim problemima, za sada nije poznato. No, izgled Merjem Uzerli pretrpeo je očiglednu promenu, koja nije naišla na odobravanje svih njenih obožavalaca.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Gloria

Advertisement