Connect with us

Intervjui

DRAGANA MIĆALOVIĆ otkriva ŠTA ČEKA UNU u nastavku serije IGRA SUDBINE

Ovo niko nije očekivao!

Published

on

Igra sudbine Dragana Mićalović

Popularna, uspešna, atraktivna Dragana Mićalović od svoje osamnaeste godine odvažno pada i ustaje, ne oslanjajući se na “ramena” svog oca Dragana i starije sestre Slobode. U svoju profesionalnu agendu upisala je značajne uloge, a pleni šarmom, neposrednošću, jednostavnošću i vedrim duhom. Publika ju je zavolela kao Jelenu u seriji “Priđi bliže”, zatim su se ređale uloge u serijama “Sinđelići”, “Nepobedivo srce”, “Santa Maria della Salute”, “Istine i laži”, “Igra sudbine”, “Od jutra, do sutra” koje je gradila umećem i srcem, te tako postala jedna od najomiljenijih glumica mlađe generacije.

Koja uloga je obeležila vašu karijeru do sada? Koju smatrate najvećom, a koju najdražom?

– Mislim da je Una Hristić iz „Igre sudbine” pridobila ljubav velikog broja publike. Ali za mene lično, najveću bojazan, odgovornost, a i različitost od svega, izazvao je rad na predstavi „Ana Karenjina” i sam lik Ane.

Ko vam je najveći kritičar?

– Sama sebi.

Da li vam sestra Sloboda daje savete? Kakav odnos imate u profesionalnom smislu?

– Stalo mi je do mišljenja svih ukućana. Uglavnom odluke donosim sama, ali volim sa njom da se konsultujem i čujem njeno mišljenje, pa odlučim.

Kako birate uloge?

– Nisam još uvek u poziciji da mogu toliko da biram. Nekako, još uvek smo mi ti koji su birani. Ali tekst, reditelj i ekipa jeste nešto šta je lično kod mene presudno.

Gledamo vas u „Igri sudbine“ na Prvoj televiziji gde je trenutno letnja pauza najdugovečnije i najgledanije serije. Kada kreću snimanja za novu sezonu?

– Krajem avgusta nastavljamo sa snimanjem.

Kakav je vaš lik u nastavku serije?

– Još uvek ne znam ništa. Čekamo nove epizode, ali svakako će biti mnogo iznenađenja i za nas i za publiku. Biće novih likova i samim tim će se dešavati razne amplitude u odnosima.

Kako da se mladi glumci danas izbore za svoju šansu? Mnogo se snima u poslednje vreme, da li je lakše dobiti ulogu?

– Teško je… Mnogo nas je, ali, sa druge strane, srećom se i više snima i radi. Verujem da se put koji je dug, stabilan i kvalitetan, gradi teže i duže. Ne postoji recept za uspeh. Postoji Bog i neke stvari koje će se same namestiti onako kako je najbolje za nas. Ono šta je do nas jeste pošten i iskren odnos sa ljudima, u poslu, trud, požrtvovanost i dobro u ljudima. Tim putem sebe vodim i šta god na kraju ispalo, miran je san.

Kakav savet biste imali za nekoga ko tek počinje da se bavi glumom?

– Bojim se da delim savete, jer veoma često, ako ne i u većini slučaja, ne znam kuda i kako… Ali mislim da u mom odgovoru iz prethodnog pitanja, mladi mogu izvući ponešto šta mogu učiniti za sebe.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor TV novosti

Advertisement