Connect with us

Rijaliti

POBEDIO U PRVOM “VELIKOM BRATU”, PA NESTAO BEZ TRAGA: Evo gde je i čime se bavi Ivan Ljuba

Za razliku od ostalih učesnika rijalitija, Ivan je odlučio da se povuče iz javnog života potpuno

Published

on

Ivan-Ljuba-Veliki-brat

Pobednik prve sezone rijalitija “Veliki Brat” bio je Ivan Ljuba, koji je srca publike osvojio svojom iskrenošću i pameću. Ovaj smiren i kulturan mladić, verovatno će u istoriji rijalitija ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

On je važio za veoma tihog i smernog mladića, a nakon rijalitija pojavio se i u nekim kvizovima, nakon čega je nestao iz javnosti.

Ivan se u potpunosti posvetio svojoj velikoj ljubavi, muzici, pa je danas profesor klavira, a voli i ekstremne sportove.

– Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest, četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa Vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: “Ej, Ivane!”. Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne – izjavio je on jednom prilikom.

Ivan Ljuba danas ima 42 godine, a iako se promenio mnogi bi ga prepoznali po njegovim karakterističnim crtama lica.

I dalje je profesor klavira i ljubitelj ekstremnih sportova. Sarađivao je sa operskom pevačicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici. Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2.000 metara u Turskoj, Grčkoj…

Prošle godine se pojavuo u emisiji “Šarenica”, na RTS-u. Pogledajte kako izgleda i šta je rekao tom prilikom:

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Stil

Advertisement