Connect with us

Estrada

Dragana Mićalović OTKRIVA: Šta bi pre izabrala, LJUBAV ili NOVU ULOGU? Iznenadiće vas ODGOVOR!

Srce ili razum, koga bi pre poslušala?

Published

on

Dragana Mićalović do pre nekoliko meseci omiljena zvezda serije „Igra sudbine„, koju sada gledamo u „Tajnama vinove loze“ na Superstar kanalu, a uskoro će nam se predstaviti i u novom projektu Smart Media produkcije „Od jutra do sutra“ glumica je koja važi za velikog profesionalca koji se ozbiljno posvećuje svemu što radi.

Proslavila ju je uloga Kasije u već dobro nam poznatim „Sinđelićima“, a zatim joj je Una Hristić čiji odlazak u Ameriku gledaoci „Igre sudbine“ još ne mogu da prežale donela armiju strastvenih obožavalaca koji u Dragani prepoznaju upravo one vrline koje krase i Unu. Umerenost, strpljenje, pristojnost i ozbiljnost. Sve ono čega smo se pomalo uželeli, jer se ispostavilo da su u današnje vreme sve suprotne vrednosti ovima one koje su na ceni. Ipak, lepa glumica i dalje veruje u svoj put, a kako je priznala, veliki uzor u svemu što radi oduvek joj su joj bili njeni roditelji i sestra Sloboda. I to ne samo kao sestra, već i kao koleginica i neko ko je karijeru gradio na ispravan način.

U seriji „Igra sudbine“ njenoj Uni ljubav života bio je Luka Kanački, a Dragana je odgovorila i ko uvek za nju u stvarnom životu ima prednost – posao i nove uloge ili ljubav.

– Srce uvek kaže ljubav, a racio, odnosno razum uvek daje prednost poslu. Veliki je sukob između razuma i ljubavi, zato što mi koji pripadamo današnjim generacijama veoma smo ambiciozni. Konstantno smo u nekom strahu od toga da li će sutra biti posla za mene ako odbijem tu ulogu. A istina je da će posla biti. Međutim, mene nekako ljubav vodi – iskrena je Dragana Mićalović.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Hype

Advertisement