Connect with us

Serije

STJUARDESA 2. sezona: OTKRIVAMO sve o nastavku hit serije! Evo kada je gledamo (TREJLER)

Published

on

Stjuardesa-2-sezona

Serija “Stjuardesa”, triler drama sa elementima komedije, bila je pravo iznenađenje i osveženje kada se pojavila na našim ekranima. U prvoj sezoni upoznali smo se sa Kejsi, stjuardesom čiji se život menja u potpunosti kada se jednog jutra probudi i pored sebe nalazi mrtvog čoveka. Ne seća se ničega. Polako se uvlači u istraživanje ubistva, suočava se sa tajnama i mračnim poslovima koji se vezuju za čoveka sa kojim je imala kratkotrajnu avanturu.

Šta se dešava u 2. sezoni serije Stjuardesa?

Druga sezona otkriva da Kejsi Bouden živi najboljim trezvenim životom u Los Anđelesu dok u slobodno vreme radi kao agent CIA-e. Ali kada je prekomorski zadatak navede da bude svedok ubistva, upliće se u još jednu međunarodnu intrigu.

– Bila sam vrlo jasna kada smo odlučili da snimimo drugu sezonu da ne želim da Kejsi odjednom bude neverovatn agent FBI. Ona se vraća u Los Anđeles i odlučuje se za život bez alkohola. Međutim nastavljaju da se nižu njene loše odluke. Vrlo brzo će shvatiti da joj neće biti tako lako kao što je mislila.“

Kada je premijera 2. sezone serije Stjuardesa?

Druga sezona imaće ukupno 8 epizoda. Prve dve epizode druge sezone prikazaće se 21. aprila. Naredne dve epizode 28. aprila, a zatim po jedna epizoda nedeljno od 26. maja.

Ko glumi u 2. sezoni serije Stjuardesa?

Kejli Kvoko se vraća u ulozi Kejsi Bouden. Tu je i ostatak redovne glumačke ekipe Zosija Mamet (Eni), Grifin Metjuz (Šejn), Deniz Akdeniz (Maks) i Rouzi Perez (Megan), T.R. Najt (Dejvi), Jaša Džekson (Džejda), i Odri Grejs Maršal (mlada Kejsi).

Šeron Stoun glumiće Kejsinu majku, Lizu Bouden, kojoj je ponestalo strpljenja nakon što se suočila sa alkoholizmom svoje ćerke. Dok je prva sezona istraživala teški odnos sa Kejsinim ocem, druga sezona će razjasniti pozadinu njene majke.

Mo Mekre se takođe pridružuje glumačkoj ekipi kao agent CIA. A pored njega u novoj sezoni možemo videti i Кali Hernandez, Džozef Džulijan Sorija, Šeril Hajns, Džesi Enis, Mej Martin, Margaret Čo, Santijago Кabrera i Šore Agdašlu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor teenstar

Continue Reading
Advertisement