Connect with us

Estrada

OLJA LEVIĆ podelila fotke sa sestrom i ODUŠEVILA pratioce! Jedna FOTOGRAFIJA izazvala LUDILO! Evo i KOJA!

Olja i Alisa Lević pošteno su nas nasmejale

Published

on

Igra-sudbine-Olja-Levic

Olja Lević jedno je od najpreznatljivijih lica televizijske serije „Igra sudbine“. Kao MIlu Galić upoznali smo je pre tri godine. Publika nije mogla da odoli karakteru pitome, ali hrabre devojke koju Mila tumači u seriji. Ovom hitu nedavno se pridružila i njena sestra Alisa. Ona u popularnoj sapunici tumači lik Stele, urednice informativne redakcije Kan televizije i upravo se priprema da zagorča život Barbari Buhi i njenim roditeljima.

Sestre Lević danas su velike zvezde i na društvenim mrežama imaju hiljade pratilaca, ali da im je zvezdani sjaj zapisan u sudbinskom kodu potvrdila je i Olja kada je pre nekog vremena sestri Alisi fotografijom na Instagramu čestitala rođendan.

Na toj fotografiji imali smo priliku da vidimo kako su sestre izgledale kao male, a sve je oduševila ljubav među sestrama koja se vidi čak i na slici. Takođe, na osnovu fotografija dalo se primetiti i to da je Livićkama još tada gluma bila u krvi pa ih na slikama možemo videti u raznim pozama koje su nasmejale i raspametile publiku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement