Connect with us

Top Story

Ammar Mešić od “Igre sudbine” do “Južnog vetra”: Strahinja postaje krimos?

Mladi glumac vatreni je obožavalac serije “Besa”

Published

on

Ammar Mešić osvojio je Srbiju kao prvi i jedini glumac sa ovih prostora koji je zaigrao u svetskoj hit seriji “Igra prestola”, a zatim ga je domaća publika zavolela u ulozi Strahinje, koga tumači u sapunici “Igra sudbine”. Strahinju ćemo gledati i u trećoj sezoni od čak 165 epizoda, koje počinju da se snimaju 14. decembra.

– Snimaćemo šest meseci, verovatno sa nekim pauzama. Što se tiče planova za moj lik, sve je na Žarku Jokanoviću, scenaristi, ali sam siguran da će biti uzbudljivije nego što je bilo do sada. Znam da radnja nove sezone kreće godinu i po dana nakon završetka ove druge sezone – otkriva Ammar Mešić.

Mladi glumac priznaje da mu se život promenio za 180 stepeni od početka emitovanja serije “Igra sudbine”:

– Promenio se što se tiče apsolutno svega – od finansija, do ličnih nesigurnosti i sigurnosti. Nisam osoba koja troši novac na neke nebitne stvari, ali volim da potrošim, volim i da kupim. Nedavno sam išao na putovanje, kupio telefon, častio društvo za trideseti rođendan i napravio žurku. Nisam cicija, ako imam ja, imaju i svi oko mene – možda ne umem da štedim, ali ne trošim na gluposti. Volim da putujem i uživam. Pomažem i prijateljima i roditeljima i braći, ako je meni lepo – i meni je.

Na pitanje u kakvoj bi ulozi voleo da se oproba, Ammar Mešić odgovara:

– Što se tiče drugih uloga, ne razmišljam previše o njima, maltene bih svaku ulogu prihvatio, jer je svaka uloga novo iskustvo. Tako učim i o sebi, a i o tim drugim likovima. Međutim, voleo bih da u nekom novom projektu igram suštu suprotnost od Strahinje – nekog krimosa, mafijozu. Približno tome bi mi bila serija “Besa”, koja je jedna od najboljih koje sam gledao, ili “Južni vetar”. To nisam imao do sada prilike da igram, tako da mislim da bih bolje upoznao i sebe.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscree Instagram

Advertisement