Connect with us

Domaće serije

MALA SUPRUGA Glavni junaci serije otkrivaju HOĆE li serija imati TUŽAN KRAJ! Evo KOGA će odabrati BRANKO!

U ljubavnom trouglu nema pobednika!

Published

on

Mala supruga 38 i 39 epizoda

Mala supruga nova je domaća serija u produkciji kuće Innovative koja nam je podarila i nove epizode serije Igra sudbine, a koju pratimo radnim danima na TV Prva. Od 20.00 na pomenutom kanalu svake večeri stiže nam dupla doza zabave u telenoveli baziranoj na romanu Mir-Jam, koji je, kako su to otkrili producenti serije, i poslednji roman slavne spisateljice koji nije dobio svoju seriju.

Sa zapletom smo svi upoznati. U fokusu serije su prevara novcem, a u taj pakao koji svima komplikuje živote uvučeni su glavni akteri – sirota devojka Đurđica koja je prvi put posle ljubavi prema knjigama otkrila i novu. Onu koju oseća prema mladom doktoru Branku, čiji je brat i uzrok svih problema, pa je zbog njega Branko i ucenjen da se oženi mladom Đurđicom.

– U današnje vreme je nelogično ući u brak iz ljubavi posle nekoliko dana poznanstva, dati 100.000 evra nepoznatom čoveku ili ne postavqati prebiše pitanja o njegovoj prošlosti. Čovek koji je Đurđicu opčinio je uspešni lokalni lekar (Nikola Malbaša). Ipak, Branko sedi na dve stolice, i tajnoj je vezi sa Nadom (Tamara Radovanović). To saznanje biće veliki udarac za Đurđicu, ali istina uvek nađe put. Dobro je što je mlada pa ima vremena da se izvuče iz svega, ali to će biti velika prekretnica u njenom životu – otkriva glavna glumica Srna Đenadić, dodajući da u ljubavi nema pobednika i da će svi iz pomenutog ljubavnog trougla izaći povređeni.

Njen kolega Branko Malbaša ističe da Branko ne sedi na dve stolice svojom voljom.

– Brankov odnos sa Đurđicom je lep i romantičan, ali Nada je žena koju on voli. On se bori sa svojim osećanjima, a ta borba je najteža – poručuje Malbaša na šta se nadovezuje Tamara Radovanović koja smatra da lju pogrešno doživljavaju njenu Nadu.

– Imala je vezu koja ju je obeležila za ceo život. Uz njenu „sivu“ prošlost i mladost, to ju je sve pretvorilo u devojku koju su ljudi otpisali. Nada nije neko ko nema osećanja, već samo ima drugačije poglede na svet – smatra Tamara, a glumci nam otkrivaju da serija uprkos tome što roman nema srećan kraj, neće slepo slediti knjigu.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Glavne uloge igraju: Srna Đenadić, Anika Milićević, Nikola Malbaša, Saša Joksimović, Zoran Ćosić, Tamara Radovanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

 

Continue Reading
Advertisement