U novom kulinarskom serijalu „Kuvar van dužnosti“ koji je na kanalu 24KITCHEN (11.55), Mark Morijarti se vraća i u prvoj epizodi kuva četiri mesna jela.
Za početak, imamo savršenu večeru za sredinu užurbane nedelje u obliku hleba s belim lukom i bolonjez-sosom. Zatim, Mark pravi stari irski klasik, slaninu s kupusom i sos od peršuna.
Iako živi od pripremanja kulinarskih remek dela u nekim od najboljih restorana Irske, nagrađenim Michelinovim zvezdicama, Mark obožava spremati svakodnevna jela u vlastitoj kuhinji.
Tokom protekle godine svi smo kuvali u našim domovima više nego ikad. Isto vredi i za Marka. Usavršio je svoje veštine tokom dana provedenih u karantinu i lockdown-u, pa nam u ovoj emisiji priprema neka neverovatna svakodnevna jela.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE
Foto Promo