U kulinarskoj emisiji „Niko Renolds: Sve gori“ koja je na kanalu 24Kitchen (nedelja, od 19.00-19.30), šef Niko Renolds pokazaće nam svoju metodu paljenja roštilja na ugalj bez upaljača i hemikalija. Niko smatra da sva jela koja možete pripremiti unutra, možete i napolju, samo bolje!
U prvoj epizodi serijala po nazivom „Jela koja svi vole“, kuvar Niko Renolds otkriva svoje specijalne recepte za jela sa roštilja. Meni počinje ukusnim hamburgerom s mlevenom svinjetinom i seckanim kupusom i takosima sa pečenom šniclom, ljutkastim sosom i meksičkom salsom.
U drugoj epizodi pod nazivom „Sve sa roštilja“, Niko čvrsto veruje da svako jelo koje kuvate unutra, biće još ukusnije ako se kuva napolju! Da bi proverio ovu teoriju, kuvar pravi doručak, ručak i večeru na roštilju! Prvo, Niko pravi pecivo „Waterford Blaa“ sa kobasicom, krvavicom i slaninom.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE
Foto Promo