Kulinarska emisija „Tragom hrane: Južna Afrika“ (24Kitchen, od 13.00) otkriva nam raznolikost ljudi, prelepe pejzaže, kao i jedinstvenu kuhinju Južnoafričke Republike.
ASOCIJACIJA za Afriku je mnogo. Kolevka čovečanstva. Netaknuta divljina. Kraljevstvo Sunca. Kontinent suprotnosti i ekstrema – vrelog peska i džungli, savana i neprohodnih planina, moćnih reka i jezera koja oduzimaju dah. Ali šta znamo o afričkoj kuhinji? Odgovor na ovo pitanje potražićemo na njenoj najudaljenijoj tački. U Južnoafričkoj republici – zemlji koja spaja sve nespojive kontraste drevnog kontinenta.
Serijal vodi gledaoce na putovanje kroz raznovrsna prirodna staništa, do savremenog i užurbanog Johanesburga. U ovu avanturu gledaoce vodi kuvar Voren Mendes dok istražuje omiljene recepte i jedinstvene arome.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE
Foto Promo