Connect with us

Serije

„SVI VOLE REJMONDA“: Komedija na kanalu FOX LIFE

Nema odmora za usmešnog sportskog novinara, u ponedeljak, 26. juna, od 17.05-18.30 (četiri epizode)

Published

on

Svi vole Raymonda

U komediji „Svi vole Raymonda“ koja je na kanalu Fox Life (ponedeljak, od 17.05-18.30), nikad nema odmora za uspešnog sportskog novinara Reja Baronea. Njegov život čine besna supruga, oholi roditelji i stariji brat koji je čitav život ljubomoran.

Premijerno u prvoj pilot epizodi gledaćete kako je Debri dojadilo da Rejmondovi roditelji i brat dolaze nenajavljeni. Debrin rođendan se približava i ona i Rej pokušavaju da spreče Rejove roditelje i Roberta da dođu u posetu kako bi mirno proslavili rođendan.

U epizodi pod nazivom „Volim te“, novopečeni bračni par javno pokazuje svoju ljubav. Debra se pita zašto je Rejmondu teško da joj pokaže da je voli.

U epizodi pod nazivom „Voleo bih da sam Gas“, Rej mora da održi govor na sahrani svog teče Gasa. Međutim, na sahrani provodi najviše vremena rešavajući sukob između Mari i njene sestre.

U epizodi pod nazivom „Standardna devijacija“, zbog kursa iz kriminalne psihologije, Robert daje standardne testove inteligencije Rejmondu i Debri. Kada stignu rezultati, Rejmond dobija razlog za hvalisanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement