Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ove jeseni donosi NAJVEĆI ŠOK posle odlaska Ade Kanački! Seriju napušta SOFIJA ŠUBAREVIĆ? Evo i ZAŠTO!

A ona nije JEDINA koja odlazi…

Published

on

Igra sudbine Sofija Matea Milosavljević

Igra sudbine polako, ali sigurno gazi nove brojke kada je reč o epizodama, i to u okviru sezonskog specijala pod nazivom Letnje intrige. Radnja se preselila na Kosmaj, u Milano i Valensiju, a u svakom novom nastavku upoznajemo nove junake sapunice koja traje već 4 i po godine.

Produkcija za jesen najavljuje velika glumačka pojačanja. Za to vreme, međutim, publika strahuje za sudbine starih likova na koje su navikli i koji su sinonim ove serije već godinama.

Trenutno u seriji ne gledamo Sofiju, Vukašina, Vladana, Olgu, Lilu, Donku dok se centralna radnja serije i dalje plete oko glavnih likova Alekse i Luke. Ipak, uzme li se u obzir činjenica da je serija najveću gledanost uvek imala kada je „čorbu“ glavnim likovima začinjavala opasnica Sofija koju u seriji dočarava Matea Milosavljević, publika postavlja sasvim opravdano pitanje – zašto Sofije nema u seriju.

Veliki strah među ljubiteljima popularne sapunice izaziva mogućnost da se Sofija od septembra uopšte neće vraćati na mali ekran u ovom formatu, budući da je ulogu spletki i intriga preuzeo novi ženski tandem Jovana – Laura.

Postavlja se pitanje da li će u toj novoj preraspodeli moći Sofija, koja nije u direktnim konekcijama sa bilo kojim od novih junaka, u nastavku uopšte biti potrebna.

Da li je došlo vreme da se oprostimo od legendarne Sofije Šubarević?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva/ Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement