Connect with us

Serije

Simpsonovi putuju na KUBU! Samo na STAR CHANNEL

U nedelju, 4. avgusta od 17.35

Published

on

Simpsonovi

SIMPSONOVI je animirana komedija koja prati porodicu Simpson u gradu Springfildu i još uvek privlači gledaoce, ismevajući sve i svašta (Star, nedelja, od 17.35).

Simpsonovi su jedna od najrevolucionarnijih, najmaštovitnijih i najimpresivnijih zabavnih TV emisija na svetu, ali i najdugovječnija serija u istoriji televizije. Zahvaljujući subverzivnom humoru i duhovitim dosetkama, serija je ostavila dubok trag u pop kulturi, a Simpsonovi – Homer, Mardž, Bart (Nensi Kartrajt), Liza i Megi – postali su televizijske legende. Serija je do sada osvojila stotine nagrada i nominacija.

U epizodi „Havana Wild Weekend“ Simpsonovi putuju na Kubu nakon što se zdravlje dede Simpsona pogorša i on ne dobija odgovarajuću negu u Retirement Castle i V.A. bolnici. Tražeći pristupačan medicinski tretman, porodica odlazi na Kubu, gde doživljava živu kulturu i način života ostrva.

Dok su tamo, Homer, Mardž i deca se snalaze u izazovima stranog okruženja, a Homer posebno uživa u lokalnom pejzažu i atrakcijama. U međuvremenu, deda upada u neke svoje ludosti. Epizoda istražuje teme zdravstvene zaštite, porodičnih odnosa i avanture na komičan i bezbrižan način, tipičan za stil Simpsona.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Star

Advertisement