Connect with us

Serije

DOMAĆI VANZEMALJAC Treća sezona na kanalu STAR CHANNEL

U četvrtak, 7. avgusta od 22.00

Published

on

Domaći vanzemaljac

Treća sezona serije Domaći vanzemaljac  koju je prema popularnom istoimenom stripu Pitera Hogara i Stiva Parkhauza, za TV prilagodio Kris Šeridan, stiže premijerno 1. avgusta (četvrtkom u 22.00)  STAR Channel.

Iako je Hari (Alan Tudik) na Zemlju došao sa zadatkom da pobije sve ljude, u novih osam epizoda potpuno menja stranu i kreće u novi rat.

U trećoj sezoni, on sarađuje sa generalom Mekalisterom (Piter Hogan) kako bi pobedili sive vanzemaljce na Zemlji. Ovaj zadatak postaje teži kada Hari sazna da se sivi vanzemaljac Džozef (Envej Đokaj) zaposlio kao novi zamenik šerifa. Međutim, Džozef nije jedina Harijeva prepreka, jer vanzemaljac prvi put oseća zaljubljenost. U međuvremenu, Asta (Sara Tomko) i Darsi (Alis Veterlund) počinju da žive zajedno i pokušavaju da otkriju smisao svojih života. Šerif Majk (Kori Rejnolds) i njegova zamenica Liv (Elizabet Boven) nastavljaju istragu nejasnog smrtnog slučaja, dok Ben (Levi Filer) i Kejt (Meridit Garedson) moraju da se suoče sa posledicama otmice.

Hoće li Hari u novom nastavku prigrliti svoju ljudsku stranu i konačno postati – domaći vanzemaljac? (nedelja, od 22.00), prati vanzemaljca koji nakon pada na Zemlju preuzima identitet doktora u malom gradu. Njego plan ugrožava devetogodišnji dečak koji može da vidi njegov pravi, vanzemaljski oblik.

Dok pokušava da se uklopi u lokalnu ljudsku populaciju, vanzemaljac otkriva šta znači biti  ljudsko biće i počinje da se pita da li je čovečanstvo vredno spasavanja i bori se s moralnošću svoje tajne misije na Zemlji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Star

Advertisement