Connect with us

Filmovi

Istrage sestre Bonifacije serija – premijerno 3. sezona na kanalu STAR CRIME

U sredu, 7. avgusta od 22.00

Published

on

Istrage sestre Bonifacije

Istrage sestre Bonifacije serija – Treću sezonu britanskog komičnog krimića Istrage sestre Bonifacije, u kojem se u koštac sa slučajevima ubistava hvata niko drugi do časna sestra, gledamo premijerno od 31. jula, sredom u 22.00, na kanalu STAR CRIME. Bonifacija (Lorna Votson) nastavlja lov na ubice ne smanjujući gas na svojoj vespi.

Ova neobična serija, koja u trećem ciklusu broji 9 epizoda, vraća nas još jednom u šezdesete godine prošlog veka, kada je policijska forenzika tek na začetku. Srećom, stanovnici Grejt Slotera, gradića ušuškanog u britanskoj zelenoj provinciji, imaju tajno oružje – časnu sestru Bonifaciju. Reč je o monahinji dobre duše, ali neprevaziđenog detektivskog instinkta. Ako dokaza ima, Bonifacija će ih pronaći. Naravno, uz malu pomoć inspektora Sema Džilispeja (Maks Braun) i uštogljenog narednika Feliksa Livingstona (Džeri Ivu), koji je zgrožen činjenicom da mora da sarađuje sa Bonifacijom.

Novu sezonu otvara božićni specijal u vidu celovečernjeg filma. Britanija je u zagrljaju najhladnije zime do sada. Kada dragoceni dragulj bude ukraden iz zavejanog voza, časna sestra će se od putnice pretvoriti u detektivku otkrivajući ubistvo, drevne kletve i mračne porodične tajne. Bonifacija će loviti i lutku ubicu, nakon što vlasnik prodavnice igračaka bude pronađen na smrt izboden nožem, a nakon što bude ubijen glavni “nos” ugledne parfimerije, moraće da nanjuši počinioca ovog zločina.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement