Connect with us

Serije

MADMAZEL HOLMS – Premijerno na kanalu STAR CRIME!

U četvrtak, 8. avgusta od 22.00

Published

on

MADMAZEL HOLMSČETVRTAK, 8. AVGUST OD 22.00 NA KANALU STAR CRIME: Šarli Holms (Lola Deveri) je policajka. Ima 36 godina i u njenom životu sve deluje prilično monotono.

Kada je prvi put upoznamo, a to će biti 8. avgusta, kad na kanalu STAR CRIME počinje emitovanje serije “Madmazel Holms” (četvrtkom u 22.00), ništa nam neće sugerisati na to da je Šarli praunuka slavnog Šerloka Holmsa.

Jedan tragičan događaj, međutim, pokreće točak sudbine, i Šarline zapanjujuće sposobnosti konačno izlaze na videlo. Iznenada, introvertna Šarli zrači energijom, a njena izuzetna inteligencija i empatija pretvaraju je u nepogrešivog i nepredvidivog istražitelja. Šarli u svojim avanturama mora da se osloni na podršku svog novog partnera Samija (Tom Vila, serija “Monk”), forenzičara sa strašću prema pričama o Šerloku Holmsu, koji odmah vidi njen puni potencijal.

Zanimljivo je to da i Šarli živi u ulici Bejker, obožava da svira violinu, a Sami vremenom postaje njen Votson. U ovoj šestodelnoj detektivskoj misteriji, Šarli Holms nam donosi priču o savremenoj heroini, ženi koja pod teretom prošlosti pokušava da istraži svoje poreklo i sebe dok se bavi najtežim slučajevima. Hoće li na kraju sresti sopstvenog Morijartija, najvećeg neprijatelja Šerloka Holmsa?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement