Connect with us

Filmovi

BILO JEDNOM U HOLIVUDU – Film Kventina Tarantina na kanalu STAR MOVIES

U petak, 9. avgusta od 22.10

Published

on

BILO JEDNOM U HOLIVUDUU PETAK, 9. AVGUSTA NA KANALU STAR CRIME: Nagrađen sa dva Oskara, tri Zlatna Globusa i jednim priznanjem BAFTA, film legendarnog reditelja Kventina Tarantina, nesvakidašnja dramedija “Bilo jednom… u Holivudu”, na kanal STAR MOVIES stiže u petak, 9. avgusta od 22.10.

Smeštena u Holivudu 1969. godine, radnja filma prati glumca Rik Daltona i njegovog kaskadera Klif Buta koji u vreme vrhunca hipi Holivuda, pokušavaju da zajašu novi talas u svetu filma i “osveže” svoje karijere. Rik Dalton je nekad bio velika zvezda vestern filmova i TV serija, ali je vremenom postao poznat po ulogama negativaca i epizodista.

Suočen sa srozavanjem svoje karijere, Rik trenutno prihvata sve uloge koje može da dobije. Zajedno sa svojim kaskaderom, koji takođe vuče repove iz prošlosti, pokušava da ponovo pridobije pažnju svojih kolega i publike. Dok se to sve odvija, u kuću pored Daltona useljavaju se Šeron Tejt i Roman Polanski, mladi bračni par koji je trenutno na vrhuncu svoje slave i sa sobom donosi novu eru Holivuda.

Poigravajući se sa ishodom stvarnih događaja, kao i likovima i njihovim odnosima, Tarantino spaja komediju i tragediju u jedno, baš onako što i sam život često čini…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement