Connect with us

Filmovi

LEGENDA O BAGERU VENSU na kanalu STAR MOVIES

U utorak, 20. septembra od 18.00

Published

on

LEGENDA O BAGERU VENSUUTORAK, 20. AVGUST OD 18.00: Drama sa elementima fantazije “Legenda o Bageru Vensu”, koja se na kanalu STAR MOVIES prikazuje u utorak, 20. avgusta od 18.00, donosi nam priču o potrazi za smislom života kada je on naizgled poljuljan iz korena.

Mlađani Ranalf (Met Dejmon) igrač je golfa i heroj čitave Amerike, čovek koji je pre Prvog svetskog rata bio zaljubljenik u sve lepote života, ali koga su ratne strahote učinile žrtvom nepremostivih trauma. On počinje duhovni put kako bi pronašao bilo kakav smisao u tom besmislenom trošenju dragocenog vremena na planeti. Lutao je dugih 10 godina, pre nego što se vratio u rodni grad, Savanu, gde u doba velike ekonomske krize ponovo susreće vatrenu Adel. Ljubav njegovog života, ženu čije je srce slomljeno nakon što je otišao u rat. Ljuta zbog njegovog ponašanja, ali potajno spremna na sve kako bi je on ponovno zavoleo, Adel smišlja načine kako da ga pridobije.

Ustrajna je u ideji da Ranalf predstavlja svoj grad u spektakularnom turniru u golfu, takmičenju koje bi trebalo da spase Adelin hotelski kompleks koji propada, ali i da vrati Ranalfu veru u život. Njemu pomaže Bager Vens (Vil Smit), tajanstveni stranac, koji mu postaje vodič na putu ponovnog otkrivanja samoga sebe, u nastojanju da pronađe “savršeni udarac” i u životu i u sportu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement