Connect with us

Bioskop

DEDPUL I VULVERIN – 100.000 GLEDALACA ZA MARVELOVO OSTVARENJE!

Poharali srpske, a i svetske bioskope

Published

on

Dedpul i Vulverin intenzivno intrigira domaću publiku, a svetski mediji pišu da se ostvarenje našlo u top 10 najuspešnijih superherojskih filmova ikada, od kojih i svi ostali stižu iz Marvelovog filmskog univerzuma.

Velikim uspehom gledanosti može se podičiti Marvelov film „Dedpul i Vulverin“ kojeg je od početka prikazivanja u bioskopima salama kod nas, do sada pogledalo 100.000. posetilaca.

Film je postigao nekoliko rekorda tokom ni punih mesec dana prikazivanja, a veruje se da mu se i u narednim nedeljama smeše novi uspesi.
Svetski mediji pišu da se film našao među 10 najuspešnijih superherojskih hitova ikada, kao i da je akcioni nastavak o poznatim strip junacima, nakon dvadeset i tri dana prikazivanja postigao zaradu veću od milijardu dolara na svetskim blagajnama i time postao prvi film u istoriji, kada je o naslovima sa „R“ oznakom reč (kao skraćenicom za „Restricted“).

Nastao u režiji Šona Levija „Dedpul i Vulverin“ jedini je film u ovoj godini koji dolazi iz kuhinje poznatog filmskog studija specijalizovanog za superherojske naslove. Dve velike filmske zvezda Hju Džekman i Rajan Rejnolds ovekovečili su i dva glavna lika.

Reditelj Šon Levi počeo je kao reditelj porodičnih komedija. Svoju prducentsku kuću 21 Laps osnovao je iz razloga kako bi na više načina mogao da bude kreativan što je i dovelo do nastanka filma “Dolazak” i serije „Čudnije stvari” (Stranger Things). Saradnju sa Rajanom Rejnoldsom ostvario je i pre filma o Dedpulu, snimajući ostvarenje „Glavni heroj”, kao i film “Projekat Adam”.

– Lavovski smo radili na tom žanru. Oboje razmišljamo o tome šta čini komediju. Međutim, to nije jedino što nas zanima, zainteresovani smo i za “toplinu“ u svemu tome – istakao je Levi.

Film Dedpul i Vulverin prikazuje se u domaćih bioskopa pune tri sedmice i još uvek se nalazi na redovnom repertoaru širom Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

 

 

Advertisement