Connect with us

Serije

MISTERIJE BROKENVUDA Nova epizoda 10. sezone na kanalu STAR CRIME

U petak, 22. avgusta od 22.00

Published

on

Misterije Brokenvuda

MISTERIJE BROKENVUDAU petak, 23. avgusta od 22.00 na kanalu STAR CRIME:Premijerna, 10. sezona serijeMisterije Brokenvuda” donosi nam šest uzbudljivih epizoda u kojima simpatični i pametni ćutolog, detektiv Majk Šepard (Nil Rej), nastavlja da se bori sa izazovima koje naizgled nerešivi zločini stavljaju pred njega.

Iako je u Brokenvud došao sa namerom da se tu penzioniše, povuče iz stresnog policijskog posla i uživa u lepotama samo naizgled mirnog novozelandskog gradića, inspektorski instinkti mu ne daju da taj plan sprovede u delo. Zato ne čudi što Šepard sa partnerkom Kristin Sims (Fern Saderland) i lokalnim detektivom Čalmersom (Džarod Raviri) gotovo danonoćno bdije nad ovim seocetom, istražujući misteriozne, inventivne i jezive zločine koji se u njemu dešavaju.

U nastavku paleta slučajeva je šarenolika – od brutalnog ubistva sa prizvukom čuvenog filmskog hita “Park iz doba Jure”, preko jezivog zločina na Dan mrtvih, smrti poznatog pisca čije je telo otkriveno u jezeru pod vodopadom, supruge obožavanog lokalnog zubara ugušene u plinskoj pećnici do ritualnog ubistva inspirisanog Isusovom smrću, u Brokenvudu ni u 10. ciklusu neće nedostajati zadataka za već uhodani istražiteljski trio.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement