Connect with us

Serije

ELSBET dugo iščekivani nastavak DOBRE ŽENE I DOBRE BORBE stiže na STAR LIFE!

Published

on

Elsbet

ELSBET Sve one koji su voleli serije “Dobra žena” i “Dobra borba”, od 26. avgusta na kanalu STAR LIFE očekuje prava TV poslastica. Premijera novog spinofa popularnih TV hitova, koji u nastavku prati jednu od junakinja nakon uspešne karijere u Čikagu.

Serija “Elsbet” proceduralna je policijska drama sa elementima komedije, a emitovaće se premijerno ponedeljkom u 21.00.

U središtu radnje je neobična advokatica Elsbet Taskioni koja velikog uspeha u rodnom Čikagu karijeru nastavlja u Njujorku. Tu svojim jedinstvenim pogledom na svet pomaže njujorškoj policiji u lovu na kriminalce, dok arbitrira u naizgled nerešivim slučajevima u kojima tužilaštvo i okrivljene strane ne uspevaju da dođu do nagodbe. U glavnoj roli gledamo glumicu Keri Preston, koja nastavlja svoje TV putovanje u liku naslovne junakinje započeto u seriji “Dobra žena”.

Prvi slučaj sa kojim se Elsbet susreće po dolasku u Njujork jeste ubistvo u školi glume. Žrtva je studentkinja koju je ubio njen profesor, jer je ona htela da razotkrije njihovu aferu. Iako je slučaj predstavljen kao samoubistvo, Elsbet uz pomoć svoje novostečene prijateljice, inspektorke Kaje Blankej (Kara Paterson), dolazi do drugačijeg zaključka…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto PROMO STAR CHANNEL

Continue Reading
Advertisement