Connect with us

Serije

NA NEVIĐENO – Nova uzbudljiva misterija na kanalu STAR LIFE

U ponedeljak, 26. avgusta od 21.00

Published

on

Od 26. avgusta na kanalu STAR LIFE, premijerno radnim danima od 21.00, počinje emitovanje prve sezone krimi-drame “Na neviđeno”.

Tes Ejveri (Doli Levis) je bivša detektivka za ubistva koja, usred slučaja, iznenada počinje da gubi vid. Za nekoliko dana je prinuđena da napusti posao nakon što joj je dijagnostifikovana kliničko slepilo, usled ubrzanog pogoršanja urođene genetske anomalije, poznate kao Leberova nasledna optička neuropatija. Uz pomoć svog vizuelnog vodiča Sani (Agam Darši), koja radi za onlajn podršku korisnika aplikacije za vizuelnu pomoć, ona nastavlja da pomaže policiji u rešavanju zločina. Tes daje sve od sebe kako bi ostala što nezavisnija, dok pokušava da se kreće u korak sa svetom uprkos svojim ograničenjima.

Kroz 11 epizoda pratimo Tesinu borbu sa nerešenim slučajevima koji su ostali u fioci njenog službenog stola, ali i prihvatanje njenog novog stanja. Pomoć u toj borbi pruža joj Sani koja je već u drugoj epizodi izaziva da se trgne i vrati svojim svakodnevnim obavezama. I to radeći ono što najbolje zna – jureći zločince. Dodatnu inspiraciju Tes pronalazi u potrazi za bratom koji je misteriozno nestao.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto PROMO STAR CHANNEL

 

 

 

 

 

Advertisement