Connect with us

Serije

PORODIČNI SLUČAJEVI – Nova francuska krimi serija na kanalu STAR CRIME

Published

on

Porodični slučajevi Star Crime

PORODIČNI SLUČAJEVISTAR CRIME, ponedeljak, 26. avgust od 20.00: Nova francuska krimi-drama sa elementima komedije “Porodični slučajevi”, koja je ostvarila veliku gledanost u rodnoj zemlji i Švajcarskoj, stiže premijerno 29. jula na kanal STAR CRIME.

Ponedeljkom u 22.00 (repriza nedeljom od 20.00) gledaćemo duhovitu i emotivnu priču o naizgled nemogućem pomirenju između Hanibala Penaka (Kristijan Raut), odsutnog oca i dede koji bi želeo da se iskupi za svoje greške, i njegove ćerke Anabel (Žuli-En Rot), koja ga smatra odgovornim za svoje probleme. Detektivki Anebel, skrivenoj disleksičarki koja za svoj hendikep krivi Hanibala, povereno je rukovođenje istraživačkom jedinicom na najgorem mogućem mestu na svetu – u gradu u kojem živi i gde je radio kao policajac njen otuđeni otac. Mada je odavno u penziji, Hanibal je rezervista i zbog nedostatka ljudstva interveniše u istragama svoje ćerke.

Posle tri decenije provedene u policiji, Hanibal je nadaleko poznat po kreativnom umu i posebnim metodama rada. Mada to ne bi priznala ni za živu glavu, Anabel je od oca nasledila pronicljivost i snažan karakter, tako da je za kriminalce bolje da im ne staju na put. Tokom njihove zajedničke saradnje, Hanibal nastoji da popravi odnos sa ćerkom, ali i da se kao deda nametne njenoj deci – ćerki Lei (Aleksija Šiko) i sinu Luiju (Valentin Pinet)…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement