Connect with us

Emisije

ISTRAŽIVAČI OKEANA – uzbudljiva podvodna avantura epskih razmera na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

U sredu, 4. septembra od 22.00

Published

on

Neverovatna avantura očekuje gledaoce na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC od 21. avgusta, kada sredom u 21.00, pod rediteljskom palicom Oskarovca Džejmsa Kamerona u dokumentarnom serijalu „Istraživači okeana“ zaplove u do sada najambiciozniju misiju istraživanja morskog sveta.

Za potrebe ove emisije napravljen je najsavremeniji naučni istraživački brod, opremljen sa dve podmornice, helikopterom, laboratorijama i televizijskim studijom iz kog se otkrića do kojih su došli naučnici emituju u realnom vremenu. Naoružan naprednom tehnologijom, odabrani tim neustrašivih istraživača i naučnika, kreće u globalnu odiseju kako bi rešili neke od najvećih misterija okeana, posmatrajući do sada neotkrivene životinjske i biljne ekosisteme. Brod isplovljava u veliku avanturu – putujući u dubine Atlantika na Azorima, zatim u plićake Bahama i tople vode Kariba pre nego što se otisne na sever do ledenih arktičkih obala Svalbarda u Norveškoj.

Serijal „Istraživači okeana“ pruža impresivan pogled na podvodni svet čuda sa neverovatnim otkrićima koja pomeraju granice istraživanja i našeg razumevanja okeana kao nikada ranije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement