Connect with us

Serije

TI I JA – Nova romantična dramedija na kanalu STAR LIFE! PREMIJERNO od 12. septembra

U četvrtak, 12. septembra od 22.00 – dve epizode

Published

on

TI I JA – Nova britanska romantična dramedija “Ti i ja”, koju nam kanal STAR LIFE daruje od 12. septembra, četvrtkom u 22.00, upoznaje nas sa momkom Benom (Hari Louti) kome je baš sve potaman u životu.

On je novinar zadovoljan svojom karijerom i ima devojku Džes (Sofija Braun), u koju se zaljubio na prvi pogled. Veza ovog ljubavnog para brzo je rasla: nedugo posle upoznavanja počeli su da žive zajedno, a zatim je usledila iznenadna trudnoća i predivna vest da čekaju blizance. A onda se dogodila tragedija, koja je Bena bacila u ambis. Morao je da skupi snagu i da nastavi dalje.

I dok su se njegova majka Linda (Džuli Hesmondaljg) i šefica Di (Dženesis Linija) dugo borile da bi ga vratile u život, Benu će još jedan slučajni susret promeniti život iz korena. Jednog dana, on u parku upoznaje ambicioznu mladu glumicu Emu (Džesika Barden), koja takođe prolazi kroz težak period u životu. Kako njihova veza bude napredovala, Ben će biti rastrzan između uloge oca i nove romanse, dok Ema nastoji da sakrije tajnu koja bi mogla da ugrozi sve. Boreći se sa osećanjima koja gaji prema Emi, Ben pronalazi dokaze da ga je Džes možda prevarila sa izvesnim Džošom, sa kojim mora da se suoči kako bi saznao istinu…

Može li mu Ema pomoći da se stvari preokrenu na bolje?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto PROMO STAR CHANNEL

Advertisement