Connect with us

Serije

PROFESOR T – 2. sezona 4. epizoda: Ubistvo u pekari!

U petak, 13. septembra od 21.00

Published

on

PROFESOR T – SREDA, 13. SEPTEMBAR OD 21.00 NA KANALU STAR CRIME: Zvezda serijala “Smrt u Raju” i dobitnik priznanja BAFTA, britanski glumac Ben Miler vraća nam se sa novom ulogom u seriji “Profesor T”, čije će prve tri sezone biti emitovane od 2. septembra (radnim danima u 21.00).

Miler tumači lik profesora Džaspera Tempesta, genijalnog akademika sa katedre kriminologije na Kembridžu, koji pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja. Reč je o adaptaciji istoimenog belgijskog hita koji je u britanskoj verziji stekao veliku popularnost, a početkom ove godine seriji je odobrena i četvrta sezona.

Profesor T. već je zaradio status novog inspektora Monka, s obzirom na njegov ekscentričan karakter, dok ukupnoj slici uz pomenuti poremećaj doprinose Džasperova posesivna majka koja obožava da “gura nos” u sve ono što ne bi trebalo da je zanima, dok je i sam glumac svog junaka okarakterisao kao blago autističnog. Opremljen takvom živopisnom ličnošću profesor Tempest se kroz šest epizoda prve sezone upušta u borbu sa kriminalom, pomažući policiji, istovremeno dokazujući studentima teoriju u praksi.

U početku Tempest rešava misteriozne slučajeve na Univerzitetu, ali već od treće epizode odlučuje da se pozabavi i onim što se dešava u spoljnom svetu – od naizgled slučajne smrti uglednog draguljara koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći dok je prelazio pešački prelaz, do neuspelog atentata na biznismena koji je posle dva dana nakon ovog događaja pronađen mrtav.

Kada pekar zanatlija bude pronađen mrtav nakon što dobije pretnje smrću, izgleda da policija ima otvoren i zatvoren slučaj protiv sina osuđenog ubice.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement