Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE pred NOVIM ŠOKOM! Seriju napušta i SANDRA BUGARSKI? A evo i ZAŠTO! Pančeta odlazi za TIĆOM?

Još jedna velika zvezda napušta čuvenu sapunicu?

Published

on

Igra sudbine ulazi u novu sezonu. Četiri godine su za nama, a polako se bliži novo leto za najdugovečniju srpsku igranu seriju. Odavno se ova popularna sapunica oprostila od radnje originalnog naslova i počela da kroji neku svoju Igru sudbine. Sa novim zapletima, junacima i glumcima.

Seriju su napustila mnoga draga lica, umesto njih došla su neka nova koja se bore za svoje mesto u srcima publike i obožavalaca. I dok produkcija najavljuje nova pojačanja, činjenica je da u poslednje vreme nema nekih od glavnih likova koji su deo serije od samog početka. Tako glumicu Mateu Milosavljević od 14. septembra gledamo u novoj sezoni serije „Močvara“, dok je njena Sofija Šubarević na pauzi u TV hitu koji je Sofiji obezbedio slavu.

Međutim, publiku očigledno čeka još jedan veliki šok. Seriju bi, makar ako je suditi prema pisanju magazina Story, mogla napustiti i trenutno glavna ženska zvezda, glumica Sandra Bugarski koja je posle odlaska Milice Milše iz serijala, nasledila majčinsku energiju Ade Kanački.

Naime, kako piše Story, pre četiri i po godine počela je da se prikazuje telenovela “Igra sudbine”. Od prve epizode gledaoce je očarala Marica Pančetović Pančeta, koju igraSandra Bugarski.

Sandra-Bugarski-Panceta-i-Olja-Levic-Mila-Igra-sudbine

– Još dok sam u rukama imala “kroki” lik shvatila sam da će Pančeta biti poslastica za mene i atrakcija za publiku. Bilo mi je bitno da je utemeljim, kako bih posle mogla da se igram i zabavljam. Kad volite i dobro pravdate lik koji tumačite, uživancija je obostrana. I moja, i onih koji gledaju – pričala je svojevremeno Sandra za Hello, a prenosi Story.

Iako je na sceni bila mnogo pre nego što je stigla Pančeta, Sandra Bugarski uglavnom je bila poznata u pozorišnim krugovima.

Advertisement