Connect with us

Serije

ZAKON I NERED Nova francuska krimi serija na kanalu STAR CRIME

U subotu, 14. septembra od 20.00

Published

on

ZAKON I NERED – Nova detektivska komedija “Zakon i nered”, nastala u francusko-belgijskoj koprodukciji, a pod autorskom palicom Žeremija Markusa zaduženog za neke od popularnih naslova kao što su “Tandem”, “Kandis Renoar” i “Doktor Martin”, na kanalu STAR CRIME premijerno će se emitovati od 27. avgusta utorkom u 22.00 (repriza subotom u 20.00).

Serija u osam epizoda prati rad grupe detektiva iz Marselja kojoj se igrom slučaja pridružuje glavni junak serijala, Tomas Ševalije (Arno Dikre), jedan od najboljih inspektora u Parizu. Deo marseljske ekipe, Ševalije postaje po kazni, usled incidenta zbog kog je morao da bude uklonjen sa ulica Pariza. Naime, detektiv je bio u pratnji popularnog francuskog fudbalera na aerodromu, kada je među okupljenim obožavaocima zapazio sumnjivu osobu koja je planirala da napadne sportistu.

Iako je kao iskusan policajac učinio sve da zaštiti sportistu, sticajem okolnosti on ranjava igrača i njegov život postaje noćna mora. Uprkos njegovom statusu i slede sankcije, koje uključuju Tomasovu selidbu u Marselj, najgoru destinaciju za jednog pariskog policajca.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement