Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KO se od starih junaka od 1. oktobra VRAĆA u seriju IGRA SUDBINE! Nju NIKO nije OČEKIVAO!

Posle letnjih intriga vreme je za TAJNE PROŠLOSTI

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine polako, ali sigurno završava svoje letnje intrige, i dan za danom priprema se za jesenju sezonu koju će obeležiti TAJNE PROŠLOSTI. Ako je prostora za tajne prošlosti u ovoj seriji koja traje 1.000+ epizoda uopšte preostalo.

Leto na TV Prva obeležio je veliki zaokret u odnosu na dosadašnji tok priče, možda i sa pravom, budući da je taj tok odavno zalutao, pa je osveženje tokom vrelih dana – dobro došlo. A osveženje je stiglo u vidu novih glumaca i junaka koji su sa sobom doneli i mogućnost za nove zaplete. Mogućnost, jer su zapleti izostali, ali kada je o ovoj seriji reč ona se ionako, kako to fanovi na društvenim mrežama komentarišu, gleda na preskoke, tek da se vidi da li su Una i Luka i dalje zajedno, šta je sa Pančetom, i da li se eventualno emitovala poslednja epizoda.

Kako većinu od pomenutih odgovora gledaoci uglavnom ne dobiju, Igra sudbine se kao kolo sreće i dalje okreće. Tako smo posle leta dočekali jesen, a šta nam jesen donosi.

Kako najavljuju iz produkcije, posle letnjeg specijala u seriju će se vratiti neki stari likovi bez kojih se ova serija ne može zamisliti. Tako će nam se od 30. septembra vratiti dobri stari Vukašin, a neće izostati ni Ivan i Olga. Ipak, najveće iznenađenje jeste povratak Matee Milosavljević, čija se Sofija Šubarević vraća spletkama i intrigama iako se učinilo da je, makar rolom u „Močvari“, glumica odlučila da potraži i karijeru izvan kultne sapunice.

Međutim, izgleda da bez Sofije nema sigurnosti, pa ćemo glumicu i ove sezone gledati u roli koja je bez mnogo sumnje – njena lična karta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo TV Prva

 

Advertisement