Connect with us

Serije

DADILJA – Povratak najvoljenijeg sitkoma na STAR LIFE

U subotu, 12. oktobra od 16.10

Published

on

DADILJA – OD 6. OKTOBRA NA KANALU STAR LIFE, VIKENDOM U 16.10: Jedan od najpopularnijih sitkoma devedesetih godina, koji je obarao rekorde gledanosti u više od 80 zemalja, kultna “Dadilja” vraća se na naše male ekrane.

Od 6. oktobra, svakog vikenda u 16.10 (po četiri epizode u nizu), na kanalu STAR LIFE družićemo se sa Fren Fajn (Fren Drešer), sveže otpuštenom prodavačicom iz butika venčanica i napuštenom verenicom nazalnog glasa, koja je celog života maštala o danu kada će se udati. Sudbina je htela da je, umesto pred matičara, kao prodavačicu kozmetičkih proizvoda, odvede pred vrata bogatog brodvejskog producenta Maksvela Šefilda (Čarls Šonesi).

On je udovac i živi sa troje dece – Megi (Nikol Tom), Brajtonom (Bendžamin Solzberi) i Grejs (Madlin Zima), koji su uspeli da oteraju svaku dadilju. Zadivljen njenom upornošću i neposrednošću, ali i iritantnim glasom, Maksvel odlučuje da joj ponudi posao dadilje. Fren će ubrzo uspostaviti dobar odnos sa decom, ali i sa luckastim batlerom Najlsom (Danijel Dejvis), koji će dati sve od sebe da je spoji sa svojim šefom, usput zbijajući šale na račun njegove krute poslovne saradnice Si Si Babkok (Loren Lajn).

Njihovu svakodnevicu čine Frenina majka Silvija (Rene Tejlor) i baba Jeta (En Morgan Gilbert), koje ne izbijaju iz vile Šefildovih, rešene da udaju Fren za bogatog engleskog udovca…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement